دسته بندی

قیمت پمپ کف کش - خرید پمپ کفکش

مشاهده فیلترها

پمپ کفکش چیست؟

پمپ کفکش از نوع موتور پمپ‌های سانتریفیوژی است که از نظر منبع تامین انرژی  در دو نوع تک فاز و سه فاز تولید و به بازار عرضه می‌شود. پمپ‌های سانتریفیوژی با سیستمی بر اساس گردش پروانه برای ایجاد فشار طراحی و ساخته می‌شوند. عملکرد این سیستم با چرخش پروانه شروع می‌شود به این شکل که آب را به سمت خود می‌کشد و از سمت دیگر با فشار به سمت لوله های خروجی انتقال می‌دهد. نوع تک فاز پمپ کفکش مناسب برای مصارف خانگی است و نوع سه فاز آن  به دلیل راندمان بالا مناسب برای استفاده در فعالیت های صنعتی می‌باشد. پمپ های کفکش به صورت شناور در آب  یا مستغرق شدن فعالیت می‌کنند به همین دلیل جنس بدنه آن‌ها از فلزات ضد زنگی مانند استیل، چدن و آلومینیوم طراحی و ساخته می شود.‌

معرفی محصول پمپ کفکش

پمپ کفکش چیست؟ پمپ‌های کفکش از نوع پمپ‌های سانتریفیوژی، گریز از مرکز هستند. پمپ کفکش برای پمپاژ باید درون آب یا سیال قرار گیرد.‌ روال کار این نوع پمپ به این شکل است که یک موتور الکتریکی پمپ را به حرکت در می‌آورد و باعث افزایش انرژی جنبشی سیال شده  در نتیجه پمپاژ سیال با یک فشار مشخص انجام می‌شود.
همانطور که گفته شد پروانه در پمپ‌های سانتریفیوژی نقش مهمی در میزان فشار ایجاد شده دارد و تقریبا فشار سیال خروجی در گرو میزان چرخش پروانه می‌باشد.
از پمپ کفکش معمولا برای پمپاژ و انتقال آب‌های تمیز و بدون ذرات معلق یا لجن استفاده می‌شود. پمپ کفکش از این قابلیت برخوردار است که بتواند سیالات بخصوص آب را به همراه املاح، گل و لای، لجن‌های ته نشین شده، شن‌های ریز و پسماندها پمپاژ کرده و از یک نقطه به نقطه دیگر منتقل کند‌.
پمپ‌های کفکش از نظر کارکرد به دو دسته آب از رو و آب از بغل تقسیم می‌شوند. از لحاظ شکل ظاهری هم پمپ‌های کفکش در دو گروه پروانه نیمه باز و پروانه بسته تولید و در بازار عرضه می‌شوند.
به دلیل آنکه در این نوع پمپ، موتورهای الکتریکی، پروانه پمپ را برای ایجاد انرژی لازم برای انتقال سیالات به حرکت در می‌آورند پمپ‌های لجن کش با نام الکتروپمپ لجن کش هم شناخته می‌شوند.
در ساختار پمپ های کفکش از چدن داکتیل برای در پوش از آلیاژ آلومینیوم برای پروانه و  از فولاد ضد زنگ   303 برای ساخت شفت و پیچ‌ها استفاده می شود تا استحکام اجزا پمپ در مقابل سایش و خوردگی بالا رفته و به طبع ماندگاری آن افزایش پیدا کند.  

خرید پمپ کفکش

پمپ‌ کفکش از چه چیزهایی ساخته شده است؟

از مهمترین اجزاء پمپ کفکش می‌توان به مواردی مانند موتور، پروانه، حلزون، محور، مکانیکل سیل، درز گیر مکانیکی،  کابل و متعلقات دیگر اشاره نمود.
بدنه و پروانه این نوع پمپ که در هنگام بکار گیری در ارتباط مستقیم با آب و سیالات قرار می‌گیرند معمولا از فلزاتی مثل استیل، چدن، برنز ساخته می‌شوند تا از فرسایش و خوردگی آن ها جلوگیری شود و ماندگاری آن‌ها افزایش پیدا کند.
از دیگر اجزاء  پمپ کفکش به صورت ریز تر می‌توان به مواردی مانند خازن‌ها، محفظه برق، محفظه روغن، قسمت مخصوص چرخش پروانه پمپ، قسمت خروجی سیال، قسمت ورودی سیال، رو تور، بلبرینگ رو تور، استاتور، بدنه پمپ، فضای مخصوص برای کابل‌های برق، شفت ها، اتصالات آب بندی شده و ... اشاره کرد.

جنس پمپ آب کفکش چیست؟

جنس پمپ کفکش به دلیل آنکه برای پمپاژ باید درون آب قرار گیرد می بایستی  از موادی باشد که از استحکام لازم در برابر خوردگی، فرسایش و ضد زنگ برخوردار باشد به همین دلیل در جنس پمپ کفکش از استیل، چدن، آلومنیوم، پلاستیک و انواع پلیمر استفاده می‌شود.
البته باید توجه داشت که نوع سیال برای انتخاب جنس پمپ کفکش می تواند تاثیر غیر قابل انکاری داشته باشد. مثلا در آب های شور یا دارای خاصیت اسیدی باید از پمپ های کفکش استیل و یا کفکش با بدنه پلاستیک استفاده شود. همین طور می‌توان  برای استخراج آب‌های زیر زمینی قابل شرب در مناطق مختلف از پمپ کفکش با بدنه چدن یا آلومنیوم استفاده نمود.
پروانه پمپ کفکش هم به دلیل آنکه این نوع پمپ از نوع گریز از مرکز است و برای ایجاد فشار مناسب، پروانه پمپ تقریبا حرف اول را میزند. جنس پروانه هم می‌تواند در روان و سرحال کار کردن پمپ موثر باشد به همین دلیل برای جلوگیری از فرسایش و به صفر رساندن درصد زنگ زدگی و خوردگی از پروانه هایی از جنس استیل، چدن، برنج، تکنو پلیمر و نوریل یا پلاستیک فشرده استفاده می‌شود.
گاهی اوقات پروانه براساس سفارش مشتری از جنس استیل ضد زنگ یا نوریل ساخته می‌شود دلیل استفاده از این ماده آن است که در صورت افزایش دمای محیط پروانه تغییر شکل ندهد. شافت پمپ‌های کفکش هم معمولا از فولاد ضد زنگ ساخته می‌شود که حتی المقدور از استحکام لازم در برابر خوردگی برخوردار باشند‌.  

قیمت پمپ کفکش

 

کاربرد پمپ کفکش

کاربرد پمپ کفکش گسترده بوده و طیف وسیعی از انتقال آب های تمیز یا دارای املاح را در بر می‌گیرد که به تناسب کار از آن استفاده می‌شود.
پمپ های کفکش طوری طراحی شده اند که به دلیل استفاده از پروانه در آن‌ها قدرت فشار بالایی داشته و  برای انتقال سیالات باید به شکل غرقابی در آب جا نمایی و شناور شوند با توجه به این ویژگی در فعالیت‌های مختلف و مرتبط به کار گرفته می‌شوند.
از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به پمپاژ آب برای فعالیت های کشاورزی، مصارف خانگی، استفاده به عنوان پمپ کفکش چاه آب، انتقال سیالات مختلف صنایع غذایی و دارویی، تخلیه پساب‌های ناشی از باران، استفاده در فواره‌ها، انتقال آب تمیز و صاف، تخلیه پساب های فاضلاب حتی الامکان با غلظت کم و انتقال آب مخازن و استخرها اشاره کرد.

ویژگی های پمپ کفکش

پمپ کفکش با توجه با ساختار و نوع کارکردی که برای آن در نظر گرفته شده است ویژگی‌های خاص خود را دارد. این نوع پمپ کفکش در دو نوع تک فاز و سه فاز تولید می‌شوند و متقاضیان می‌توانند با توجه به توان پمپاژ مورد نیاز نوع مناسب آن را تهیه نمایند.
از دیگر ویژگی های این نوع پمپ غرقاب بودن آن است یعنی برای پمپاژ باید در سیالات قرار بگیرد  و شناور شود که این عمل باعث بالا رفتن فشار پمپاژ می‌شود. همچنین جا نمایی در آب باعث می‌شود که پمپ با آب و سیالات پیرامونی به شکل خود کار سرد شود و نیاز به خنک کننده مجرا نداشته باشد.
به دلیل قرارگیری پمپ کفکش به طور کامل در سیالات بخصوص آب پروانه و بدنه آن از جنس مواد مستحکم و ضد زنگ مثل استیل، برنج، برنز، مواد پلیمری و ... ساخته می‌شود تا باعث جلوگیری از زنگ زدگی و فرسودگی پمپ شده و عمر آن افزایش پیدا کند. این نوع پمپ‌ها از نظر شکل ساخت از تنوع بالایی برخوردار هستند و هرکس می‌تواند با توجه به نیاز، نوع مناسب آن را انتخاب نماید.

فروش پمپ کفکش

 

انواع پمپ کفکش

پمپ‌های کفکش با توجه به ساختار و نوع کاری که برای آن در نظر گرفته می‌شوند ممکن از نظر جزییات با هم متفاوت باشند. یکی از جزئیاتی که وجود آن در پمپ کفکش می‌تواند باعث تفاوت در انواع پمپ کفکش شود. وجود فلوتردار یا  قطع کن برقی است.
اگر پمپ کفکش از این ویژگی برخوردار نباشد باید به شکل دستی روشن و خاموش شود و در صورت خشک کار کردن ممکن است باعث آسیب رسیدن به دستگاه شود ولی پمپ هایی که به قطع کن برقی یا فلوتر مجهز هستند زمانی که سطح آب به حد مشخصی نزول کند خود بخود غیر فعال می‌شوند.‌
البته تفاوت های دیگری چون نوع ورود آب به داخل پمپ، نوع خنک کاری دستگاه یا نوع شکل پروانه و قرار گیری آن در هوزینگ یا پوسته هم ممکن است بین آن ها تفاوت باشد و باعث تنوع پمپ‌های کفکش شود. با توجه به مطالب گفته شده می‌توان پمپ های کفکش را در قالب دسته‌ بندی که در ادامه می‌آید مورد بررسی قرار داد.

- کفکش ساده

کفکش ساده که با نام‌های دیگری همچون کفکش دستی یا کفکش بدون قطع کن یا فلوتر هم شناخته می‌شود. این نوع کفکش همانطور که از نامش پیداست از نظر ساختار از ساده‌ترین انواع پمپ کفکش است که باید به شکل دستی پمپ را استارت زده و روشن و خاموش نمود.
به دلیل مجهز نبودن این نوع پمپ به فلوتر یا قطع کن خودکار، خطر خشک کار کردن این نوع پمپ کفکش زیاد است و استفاده کنندگان باید با مراقبت بالا از آن استفاده کنند.

- پمپ فلوتر دار یا مجهز به قطع کن برقی

نوع دیگر پمپ کفکش مجهز به قطع کن برقی یا فلوتر دار است که می‌تواند به شکل خودکار دستگاه را وقتی سطح آب به حد مشخص در وضعیت قرار گیری پمپ می‌رسد قطع یا وصل کند. ‌این ویژگی می‌تواند برای انتقال آب از فضاهایی که دارای نوسانات زیاد آب هستند مفید بوده و امنیت پمپ کفکش را افزایش دهد.
در این شرایط صاحبان پمپ این اطمینان خاطر را دارند که دستگاه زمانی که سطح آب برای انتقال در حد مطلوب است کار می کند و زمانی که سطح آب از حد مطلوب پایین تر بیاید به شکل خودکار غیر فعال می‌شود.‌

- کفکش آب از بغل

محل  قرار گیری لوله تخلیه و خروجی آب کفکش از بغل رابطه مستقیمی با عملکرد پمپ دارد و  همانطور که از نامش پیداست در بغل یا کنار آن قرار دارد و به همین دلیل پمپ فضای بیشتری را در زمان جا نمایی اشغال می‌کند. پمپ‌های کفکش لوله بغل به شکل پرتابل یا قابل حمل برای تخلیه استخرها، تانکرها و ... به کار گرفته می‌شوند. 

- کفکش آب از رو

در این نوع پمپ دهانه خروجی آب در بالای پمپ قرار دارد و این ویژگی باعث می‌شود علاوه بر آنکه پمپ جاگیر نباشد و خنک کاری آن به وسیله آب در شرایط بهتری انجام ‌شود. کفکش‌های لوله بالا به دلیل اینکه حجم کمتری از فضا را اشغال می‌کنند بیشتر برای نصب در چاه‌های که به شکل میله ای حفر می‌شوند کاربرد دارند.

 

قیمت پمپ کفکش

- پمپ کفکش بادی یا پنوماتیک

از این نوع پمپ‌ها در محیط‌های با خطر بالا برای خارج نمودن سیال از منهول یا چاه‌ها و ... استفاده می‌شود.

- پمپ کفکش برقی ضد انفجار

پمپ کفکش ضد انفجار دارای بدنه‌ای از جنس چدن است و همانطور که از نامش پیداست از شرایط خوبی جهت انتقال سیالات شیمیایی و مشتقات نفتی برخوردار است و از قابلیت خوبی در انتقال مواد اشتعال زا و انفجاری بهره می برد.

- پمپ‌های کفکش ‌از نظر منبع انرژی و ولتاژ

پمپ‌های کفکش از نظر منبع انرژی و بسته به آنکه پمپ با چه نوع ولتاژی کار کند به دو دسته تک فاز و سه فاز تقسیم می‌شوند و قبل از تهیه پمپ باید منبع انرژی در فضایی که قرار است پمپ در آن جا نمایی شود در نظر گرفته شود تا از هماهنگی لازم برای فعالیت برخوردار باشند. پمپ های تک فاز معمولا با ولتاژ 220 وات و پمپ‌های سه فاز با ولتاژ 380 وات کار می‌کنند.

کفکش پروانه نیمه باز و بسته

کفکش‌ها  معمولا به شکل پروانه بسته طراحی و تولید می‌شوند. اما ممکن است این وضعیت برای برخی از کاربری‌ها که نیاز به انتقال سیالات همراه با مقادیری از نا خالصی و املاح معلق دارند از پروانه نیمه باز استفاده می شود تا رسوب املاح در محفظه پمپ و اطراف پروانه باعث قفل شدن آن و اختلال در کار پمپ نشود.

- کفکش تک کاناله یا چند کاناله

با توجه به اینکه پروانه بکار گرفته شده در کفکش از یک پره یا بیشتر تشکیل شده باشد به آن تک کاناله یا چند کاناله گفته می‌شود. این ویژگی می‌تواند باعث انتقال انواع سیالات با حد معینی از مواد جامد معلق در آن شود.

بهترین برند های پمپ کفکش

پمپ های کفکش در برندهای مختلف تولید و روانه بازار می‌شود خیلی از برندها یا نام‌های تجاری به دلیل داشتن سابقه طولانی در تولید پمپ از اعتبار جهانی برخوردار بوده و از محبوبیت خاصی بین مصرف کنندگان پمپ برخوردار هستند.
گروه دیگر از پمپ‌های کفکش، تولید بازار مشترک یا شرکت‌های نوظهور هستند که هرچند ممکن است محصولات آن‌ها از کیفیت بالایی برخوردار باشد اما به دلیل جدید و نوظهور بودن ممکن است از مقبولیت کمتری در بین مصرف کنندگان برخوردار باشند.
دسته سوم از پمپ‌‌ها تولید کشورهای شرق آسیا بخصوص چین هستند که خط تولید آن‌ها به وسیله دولت کمونیست چین به راه افتاده است یا به دلیل پایین بودن هزینه تولید به وسیله تولیدکنندگان غربی به این کشور منتقل شده است و در این کشور به شکل تحت لیسانس تولید می‌شود که ممکن است نسبت به قیمتی که برای آن در نظر گرفته می‌شود از کارایی نسبتا مطلوبی برخوردار باشد.
از بهترین برندهای پمپ کفکش می‌توان به مواردی مثل پمپ کفکش ابارا، پمپ کفکش ولف،  پمپ کفکش توان تک، پمپ کفکش اوزیل، پمپ کفکش لوارا، پمپ کفکش هسل و پمپ کفکش دراب اشاره کرد که هرکس می‌تواند متناسب با نیاز خود نوع مناسب آن را خریداری و نصب نماید.

خرید پمپ کفکش

 

قیمت پمپ کفکش

قیمت پمپ کفکش بر اساس نوع برندهای مختلف متفاوت می‌باشد. معمولا قیمت پمپ کفکش شرکت های معتبر نسبت به قیمت شرکت‌های دیگر از رنج قیمت بالا تری برخوردار است.
علاوه بر نام تجاری یا برند عوامل دیگری هم هستند که ممکن است باعث تفاوت قیمت برندهای مختلف پمپ کفکش شوند. از عوامل مهمی که می‌توانند تاثیر غیر قابل انکاری در قیمت انواع پمپ‌های آب داشته باشند می‌توان به مواردی مثل میزان کیفیت ساخت پمپ، قدرت و توان پمپ، جنس بدنه و پروانه پمپ اشاره کرد.
البته باید متذکر شد که امروزه به دلیل پیشرفت هایی که در زمینه وسایل ارتباط جمعی و حمل و نقل اتفاق افتاده است نوع گارانتی پمپ،  خدمات پس از فروش مثل مراکز تعویض و یا تعمیر قطعات نقش مهمی در قیمت تمام شده انواع پمپ داشته باشند.
معمولا قیمت پمپ های کفکش با توجه به نوع برند و کیفیت محصول از 250 هزار تومان شروع شده و تا حدود 70 یا 80 میلیون تومان هم می‌رسد. 

 

قیمتو خرید پمپ کف کش

نحوه انتخاب پمپ کفکش

 معمولا پمپ کفکش برای انتقال آب و سیالات تهیه و نصب می‌شود. از پمپ کفکش بیشتر برای پمپاژ آب و سیالات از محیط های نسبتا عمیق مثل استخر یا تانکرهای محل ذخیره سیالات مختلف استفاده می‌شود. در پاره ای از موارد هم  از پمپ کفکش برای انتقال گل و لای و لجن ته استخر و منابع آب استفاده می‌گردد.
این نوع پمپ‌ها از نظر کارکرد تنوع بالایی دارند و هر کدام  از انواع آن ویژگی‌ها و قابلیت‌های خاص خود را دارند که توجه به آن ها می‌تواند در انتخاب نوع مناسب پمپ بسیار موثر باشد.
مهمترین نکته ای  که در زمان انتخاب و خرید پمپ کفکش باید به آن توجه شود این است که از پمپ‌هایی که برای انتقال آب تمیز و زلال استفاده می‌شود نباید برای انتقال لجن و گل و لای استفاده نمود. این نوع از پمپ ها کفکش با نام EPS هم شناخته می‌شوند.
پروانه یا توربین های این نوع پمپ به شکل عمودی طراحی می‌شود که با نوع لجن کش آن متفاوت می‌باشد. پمپ های کفکش غالبا با موتورهای برقی یا الکترو موتور کار می‌کنند که با توجه به نوع منبع تغذیه موتور به شکل تک فاز و دو فاز تولید می‌شوند.
پمپ های تک فاز و سه فاز از نظر توان و قدرت با هم متفاوت بوده و قطعا پمپ سه فاز  از توان و قدرت بالاتری برخوردار می‌باشد. معمولا برای کارهای کم فشار یا فضاهای کم عمق مثل مصارف خانگی می‌توان از پمپ های تک فاز استفاده نمود چون هم از نظر قیمت نسبت به پمپ های سه فاز ارزانتر هستند و هم میزان مصرف برق آن‌ها کمتر می‌باشد.
برای استفاده از  پمپ‌های سه فاز باید منبع برق آن هم تامین شود تا بتوان از کفکش با تمام توان استفاده نمود. از پمپ‌های کفکش سه فاز که از توان مکش بالاتری در مقایسه با پمپ‌های سه فاز برخوردار هستند و بیشتر در کارخانجات، مزارع کشاورزی بزرگ، محیط‌های صنعتی و کارگاه‌های بزرگ استفاده می‌شود.
پس اولین گام برای خرید یک پمپ کفکش مناسب بررسی نوع تک فاز و سه فاز با در نظر گرفتن شرایط استفاده می‌باشد. نکته مهم دیگری که در زمان خرید پمپ کفکش مناسب باید به آن توجه شود هد دستگاه می‌باشد. یعنی پمپ کفکش ارتفاع بالا باید برای عمق زیاد تهیه و نصب شود تا پمپ از توان بازدهی مناسب برخوردار باشد.
بعضی از کفکش ها تا عمق 15 متر  بیشتر  را جواب نمی‌دهند و بعضی از کفکش‌ها از توان بیشتری برخوردار بوده و انتقال سیالات تا ارتفاع حدود 50 متر را هم جوابگو هستند. پس نکته مهم دیگری که در هنگام خرید پمپ باید به آن توجه شود هد یا میزان ارتفاعی است که پمپ می‌تواند با فشار مناسب آب را به آنجا منتقل کند.
یکی دیگر از مواردی که در هنگام تهیه و خرید پمپ کفکش باید به شکل دقیق و موشکافانه مورد توجه قرار گیرد میزان دبی یا خروجی آب پمپ کفکش است و قطعا هرچه مقدار دهانه یا اینچ آن بالا تر باشد میزان آبی که پمپ منتقل می‌کند بیشتر است البته با توجه به نیاز و فضایی که قرار است پمپ در آن قرار گیرد می‌تواند میزان دبی آن متفاوت باشد یعنی برای هر فضایی نمی توان از یک خروجی با دبی یکسان استفاده نمود.
از این نظر دبی و خروجی آب یا قطر لوله پمپ‌های کفکش به درجات 1 اینچ، 1.4اینچ، 1.5 اینچ، 2 اینچ، 3 اینچ، 4 اینچ تقسیم می‌شوند که هرکس با توجه به میزان ذخیره آب منبع یا بازده آب می‌تواند نوع پمپ کفکش مورد نظر خود را انتخاب کند.
به دلیل آنکه در پمپ های کفکش پروانه برای ایجاد فشار و پمپاژ آب نقش اصلی را ایفا می‌کند و انرژی دریافتی از الکترو موتور باعث افزایش انرژی جنبشی آب شده و با ایجاد نیروی گریز از مرکز آب را با فشار به فضای بیرون منتقل می‌کند معمولا در پمپ های مختلف با توجه به شرایط، جنس پروانه پمپ متفاوت می باشد.
از پروانه های چدن، برنجی و استیل در پمپ‌های کفکش استفاده می‌شود. اما بخاطر آنکه پمپ های کفکش دائم در آب قرار دارند بهترین گزینه برای پروانه این نوع پمپ، پروانه‌ای از جنس فولاد ضد زنگ یا همان استیل است که از مقاومت لازم در برابر اکسید شدن و زنگ زدن برخوردار باشد.
پس بهتر است پمپی که انتخاب می‌شود از توان و استحکام لازم در برابر سایش و خوردگی برخوردار باشد. به دلیل آنکه پمپ کفکش همیشه در آب شناور و غرقاب است بهتر است بدنه آن به خوبی مهر و موم و آب بندی شده باشد و جنس بدنه آن از آلومینیوم و شفت یا بدنه اصلی آن از فولاد کربن ساخته شده باشد.
اتصالات و چفت و بست ها هم بهتر است از جنس فولاد باشد تا از مقاومت لازم در برابر زنگ زدگی و فرسودگی برخوردار باشند. از دیگر معیارهایی که می‌تواند در نحوه انتخاب پمپ کفکش موثر باشد می‌توان به مواردی مثل قدرت موتور و میزان کارایی، برند پمپ کفکش، کشور سازنده پمپ کفکش اشاره نمود.

خرید پمپ کف کش

در زمان استفاده از پمپ کفکش باید به چه نکاتی توجه شود؟

در زمان استفاده از پمپ‌های کفکش برای آنکه طبق روال عادی کار کند اگر قرار باشد از آن برای انتقال املاح استفاده شود باید فضای مورد نظر قبل از آغاز بکار پمپ کفکش پر از آب شود چون اگر پمپ بدون آب و خشک کار کند ممکن است دچار سوختگی شود.
برای پمپ آب های دارای ذرات و لجن بهتر است ولتاژ برق در حد مناسب و مطلوب باشد. اگر ولتاژ برق دچار نوسان باشد ممکن است باعث کم کاری پمپ و نیم سوز شدن آن شود. موتور پمپ های کفکش به وسیله آبی که درون آن قرار می گیرد خنک می‌شوند و نیاز به روش های دیگر برا خنک کاری ندارند.
در زمان انتخاب پمپ کفکش باید قدرت موتور در دبی یا میزان انتقال آب و بخصوص هد یا ارتفاعی که می‌تواند آب یا املاح را پمپاژ کند در نظر گرفته شود تا روال کار دچار اختلال نشود. چنانچه در فصل سرما از پمپ کفکش استفاده نشود بهتر است برای جلوگیری از یخ زدگی آب محفظه پمپ به شکل کامل تخلیه شود و پمپ در انبار یا حوضچه خالی از آب قرار داده شود.
برای جلوگیری از نوسانات برق بهتر است در محل نصب پمپ کفکش از تابلو فرمان و سیستم‌های حفاظتی استفاده شود. هیچ وقت نباید برای قراردادن یا خارج کردن پمپ آب کفش از درون آب از کابل برق پمپ استفاده گردد چون باعث آسیب رسیدن به پمپ می‌شود.
برای جلوگیری از ورود گل و لای، شن ریزه و املاح به داخل پمپ و قفل شدن پردانه موتور بهتر است برای جلوگیری از اینکار کف پمپ آب کفکش بر روی یک سطح سفت سنگی یا آهنی قرار داده شود و یا با یک توری با اندازه مناسب پوشانده شود.

قیمت پمپ کف کش

 

جمع بندی

پمپ کفکش نوعی از پمپ است که برای انتقال آب و سیالات از یک نقطه به نقطه دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد. پمپ کفکش سانتریفیوژی بوده و با نیروی گریز از مرکز کار می‌کند. در پمپ کفکش نقش اصلی را پروانه برای انتقال آب و ایجاد فشار بازی می‌کند. این نوع پمپ برای انتقال آب باید درون آب شناور شود.
در این نوع پمپ انرژی الکتریکی به وسیله الکترو پمپ تولید شده و به انرژی مکانیکی برای حرکت پروانه تبدیل می‌شود. این نوع پمپ از نظر منبع انرژی  در دو شکل تک فاز و سه فاز تولید و روانه بازار شده است که هرکس با توجه به شرایط و میزان نیاز می تواند نوع مناسب آن را انتخاب کند.

نظرات کاربران

شما هم می‌توانید در مورد این کالاها نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید