دسته بندی

الکتروموتور

مشاهده فیلترها

انواع الکتروموتور (انواع دینام)

برای خرید الکتروموتور و استفاده از آن ها باید از مدل مناسب شان استفاده کرد. الکتروموتورها در مدل های مختلفی طبقه بندی می شوند که عبارتند از:

  1. الکتروموتور DC: موتور سری، موتور موازی، موتور خود تحریک، موتور کمپوند و موتور مغناطیس دائم
  2. موتورAC: موتور سنکرون، موتور القایی
  3. موتورهای خاص: موتور پله ای، موتور اونیورسال، موتور رلوکتانسی، موتور هیسترزیسی و موتور DC بدون جاروبک

انواع الکتروموتور

الکتروموتور DC

الکتروموتورهای DC یا جریان مستقیم یکی از انواع دینام می باشند که کارکرد آن ها به گونه ای است که تنها از جریان مستقیم استفاده می کنند. ساختار الکتروموتورهای DC یا جریان مستقیم به این صورت است که انرژی الکتریکی جریان مستقیم را به انرژی مکانیکی برمی گردانند. این موتور از قطعاتی مانند روتور دو قطبی، استاتور، آهنربای دائمی، موتور DC با جاروبک و ... تشکیل شده است.

الکتروموتور AC

الکتروموتورهای AC یا جریان متناوب به نوعی از دینام ها گفته می شود که در مصارف خانگی و صنعت بیشترین کاربرد را دارند. این الکتروموتورها معمولا برای تبدیل انرژی در دستگاه هایی مانند کمپرسورها، فن ها، پمپ ها و نوار نقاله ها مورد استفاده قرار می گیرند. الکتروموتورهای AC یا جریان متناوب معمولا به یک منبع تغذیه تک فاز یا سه فاز وصل می شوند که یک اتصال آسان به منبع تغذیه برای استفاده بهتر در صنایع است. همین طور این نوع دینام صنعتی دارای هزینه نگهداری پایین و طراحی ساده اما مقاوم است.

انواع الکتروموتور AC

این نوع الکتروموتورها، دینام هایی هستند که با بهره گیری از برق AC کار می کنند و به صورت گسترده به کار می روند. الکتروموتور AC انواع گوناگونی دارد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. الکتروموتور القایی: شامل موتور قفس سنجابی و موتور روتور سیم پیچی شده
  2. الکتروموتور سنکرون: شامل موتور تک فاز و موتور سه فاز

الکتروموتورهای آسنکرون یا القایی

 الکتروموتورهای آسنکرون یا القایی به نوعی موتور الکتریکی جریان AC گفته می شود که در آن جریان روتور یا همان بخش متحرک برای فراهم آوری گشتاور به وسیله القای الکترومغناطیسی و از سوی میدان مغناطیسی سیم پیچ استاتور تولید می شود. به موتورهای آسنکرون، ناهمزمان هم می گویند.

الکتروموتور سنکرون

الکتروموتور سنکرون به نوعی از دینام ها می گویند که روتور آن ها با استفاده از سرعت متناسب با فرکانس جریان ورودی کار می کند (سرعت ثابت به این معناست که حتی اگر بار مکانیکی روی شفت تغییر کند، سرعت گردش موتور عوض نمی شود).

انواع الکتروموتور بر اساس نوع فاز

الکتروموتورها از نظر فاز به دو دسته کلی تک فاز و سه فاز تقسیم می شوند که هر یک از آن ها نیز دارای یک سری الکتروموتور می باشند. الکتروموتورهای تک فاز شامل: تک فاز با فاز شکسته، تک فاز با استارت خازنی و تک فاز با خازن دائمی می باشند. الکتروموتورهای سه فاز نیز شامل الکتروموتورهای قفس سنجابی و قفس سنجابی با روتور سیم پیچی شده هستند.

الکتروموتور تک فاز

یکی از مدل های پر مصرف الکتروموتورها محسوب می شود که در آن از یک کلاف استفاده می شود و با در نظر گرفتن تنها یک منبع تغذیه کار می کند. موتور تک فاز خود راه انداز نبوده و نوع روتور در تمام مدل های آن قفس سنجابی است. زمانی که موتور به یک منبع تغذیه تک فاز متصل می شود کلاف اصلی جریان پیدا می کند که میدان مغناطیسی تولید کرده و  روتور را تحریک می کند.

الکتروموتور سه فاز

الکتروموتورهای سه فاز زمانی که به توان بیشتر نیاز است کاربرد دارند. این مدل دینام از اختلاف فاز بین منابع تغذیه استفاده کرده و یک میدان الکترومغناطیسی ایجاد می کند. بیشتر روتورها از چندین هادی مسی تشکیل شده که با استفاده از القای الکترومغناطیسی میدان مغناطیسی دوار در این هادی ها جریان القا می یابد تا محور الکتروموتور در جهت گردش میدان حرکت کند.

خرید الکتروموتور با قیمت بسیار عالی

برای تولید و راه اندازی دستگاه ها و لوازم مختلف به الکتروموتورها نیاز است. شما می توانید با توجه به نیازی که دارید دینام ها را تهیه کنید. خرید الکتروموتور ارزان و اطلاع از قیمت روز الکتروموتور به صورت اینترنتی در این سایت امکان پذیر است. خرید و فروش آنلاین الکتروموتور امروزه گسترش زیادی پیدا کرده است، چرا که مزایای زیادی داشته و دسترسی شما را برای خرید مدل های مختلف دینام راحت تر می کند. قیمت دینام صنعتی از الکتروموتورهای خانگی بالاتر است. شما می توانید با خرید آنلاین الکتروموتور از نید صنعت، نمایندگی فروش الکتروموتور، انواع مختلف آن را سفارش داده و تحویل بگیرید.

قیمت و خرید الکتروموتور تکفاز

الکترموتورها دارای قابلیت های زیادی هستند و با توجه به کاربرد روز افزون آن ها در بازار بسیار عرضه می شوند. خرید و قیمت موتورهای الکتریکی تک فاز به عوامل پراهمیتی از جمله برند، مدل اتصال، جنس بدنه، گشتاور و قدرت وابسته است و مدام در حال نوسان است. برای اطلاع از لیست قیمت انواع الکتروموتور می توانید با کارشناسان فروش ما در نید صنعت تماس بگیرید.

قیمت و خرید الکتروموتور سه فاز

الکترموتورها امروزه در دستگاه های مختلفی به کار می روند و بدون وجود آن ها کارکرد خیلی از لوازم و وسایل امکان پذیر نیست. الکتروموتورهای سه فاز بسیار کاربردی هستند و قیمت آن ها با توجه به جنس گشتاور و توان محصول متغیر است. فاکتورهای دیگری که در خرید دینام سه فاز اهمیت دارند، برند محصول و مدل اتصال می باشند.

قیمت الکتروموتور سه فاز

نکات مهم هنگام خرید الکتروموتور

یک سری نکات هم در خرید آنلاین الکتروموتور و هم در خرید حضوری آن اهمیت زیادی دارند. با در نظر گرفتن این موارد می توانید محصولات متناسب با نیازتان را تهیه کنید. مواردی که در خرید الکتروموتور باید به آن ها توجه شود عبارتند از:

  • سرعت
  • گشتاور
  • اندازه
  • نوع
  • قیمت الکتروموتور

خرید الکتروموتور بر اساس توان

برای خرید الکتروموتور باید به موارد گوناگون توجه کرد تا بتوانید یک گزینه مناسب را تهیه کنید که یکی از آن ها توان موتور می باشد. توان از موارد مهم برای انتخاب الکتروموتور محسوب می شود که نشان می دهد دینام برای چه استفاده و کاربردهایی مناسب است. موتورهای کوچک تا یک اسب بخار توان دارند، موتور متوسط تا 1 و 400 اسب بخار توان داشته و الکترموتور های بزرگ 400 تا 5000 اسب بخار توان دارند.

خرید الکتروموتور بر اساس سرعت

سرعت الکتروموتور باید با میزان بار اعمال شده بر روی آن تناسب داشته باشد. به سرعت موتور  در حین کار سرعت نامی می گویند که منبع آن ولتاژ نامی می باشد. اگر میزان سرعت موتور و ابزار متصل شده به آن برابر باشد این دو به هم کوپل خواهند شد، ولی اگر سرعت آن ها برابر نباشد از محصولاتی مانند تسمه و گیربکس بین آن ها استفاده می شود.

خرید الکتروموتور بر اساس ولتاژ و فرکانس

برای خرید الکتروموتور ها باید به ولتاژ و فرکانس ها توجه کنید که ولتاژ الکتروموتور می تواند یک فاز یا سه فاز باشد. عموما موتورهای سه فاز ساخته شده در ایران دارای ولتاژ دو گانه 460/ 230 ولت با فرکانس 50 هرتز می باشد که می توان با بهره گیری از دستگاه هایی مانند اینورتر، فرکانس را عوض کنید تا سرعت دور شافت مناسب باشد.

خرید بر اساس اندازه فریم و قاب

 اندازه و ابعاد فریم الکتروموتور با توجه به قدرت و سرعت آن بررسی و مشخص می شود. اندازه فریم در دینام ها، فاصله مرکز شفت خروجی الکتروموتور تا زیر پایه می باشد. شما باید برای خرید الکتروموتورها به فریم و قاب توجه کنید و با توجه به آن ها سرعت و قدرت الکتروموتور را بسنجید.

خرید بر اساس راندمان

راندمان یا بازدهی موتور نشان می دهد دستگاه مد نظر تا چه درصدی از برق ورودی را می تواند به کار مفید و توان مفید برگرداند و نشان دهد چه اندازه به صورت گرما از بین می رود. راندمان الکتروموتورها دسته بندی مختلفی دارند که از جمله آن ها می توان به راندمان استاندارد، راندمان بالا، راندمان عالی و فوق العاده اشاره کرد. برای خرید الکتروموتور باید به راندمان آن ها توجه کرد.

خرید بر اساس چرخه کار

خرید یک الکتروموتور به چرخه کاری آن بستگی دارد که در دوره معینی ثابت یا متغیر است. چرخه کاری الگویی توان یافته در یک دوره زمانی خاص است و زمانی تکرار می شود که بار اعمال شده روی موتور توسط گشتاور ضربه انجام گیرد.

دور خروجی

به میزان چرخش شفت الکتروموتور در دقیقه دور موتور یا دینام می گویند. موتور الکتریکی باتوجه به دور بالایی که دارد در گیربکس ها قابل استفاده است. انتخاب محصول با دور موتور مناسب برای خریداران بسیار مهم است، که گاهی در خرید و فروش دینام صنعتی از قطب یا پل هم به جای دور استفاده می شود.

قطر شفت خروجی

علاوه بر موارد گفته شده قطر شفت خروجی نیز اهمیت زیادی در خرید این محصولات دارد. به عبارتی دیگر در خرید الکتروموتورها قطر شفت یکی از موارد مهم می باشد که می تواند علاوه بر کارکرد آن ها روی توانایی این دستگاه ها نیز تاثیر می گذارد. قطر شفت نه تنها نیرو و گشتاور را انتقال می دهد بلکه در پایداری آن هم نقش مهمی ایفا می کند. انتخاب صحیح قطر شفت به توانایی و حفظ قدرت الکتروموتور برای تحمل بارهای سنگین و نگهداری آن کمک می کند.

پایه و فلنج الکتروموتور

الکتروموتورهای صنعتی با توجه به مواد اولیه آن ها از آلومینیوم یا چدن تولید می شوند که از نظر کیفیت اهمیت زیادی دارند. الکتروموتور دارای علائم و نشانه های مشخصی است و یکی از مدل های آن فلنج دار می باشد که دارای پایه و فلنج می باشد و برای مصارف خانگی و صنعتی است. شما می توانید در زمان خرید این محصولات به پایه و فلنج داشتن الکتروموتورها توجه کنید.

گشتاور

توجه به گشتاور یکی از فاکتورهای مهم می باشد که باید در زمان خرید به آن ها توجه کرد. گشتاور موتور یکی از المان های ضروری در کارکرد، سرعت و توان الکتروموتور ها می باشد که معمولا روی پلاک مشخص می شود ولی در بعضی مدل ها نوشته نمی شود. 

خرید بر اساس شرایط محیطی نصب

آی پی که به آن سطح محافظتی گفته می شود یکی از فاکتور های مهم در خرید الکتروموتور ها می باشد، چرا که نشان می دهد که دینام تا چه اندازه در برابر عوامل خارجی دوام می آورد. سطح حفاظت الکتروموتور با توجه به نوع کارکرد آن ها متفاوت است. الکتروموتورها اگر قرار باشد در فضایی نصب شود که در آن جا ریزگرد وجود داشته باشد باید آی پی آن ها مناسب باشد تا بتوان از آن به خوبی استفاده کرد.

کاربرد الکتروموتورها

خرید و فروش الکتروموتور در بازار رواج زیادی پیدا کرده است. الکتروموتور یکی از محصولات صنعتی است که در هم در مصارف خانگی و هم صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. صنعت خودروسازی
  2. انواع دوچرخه و اسکوترها
  3. ماشین آلات صنعتی سنگین و نیمه سنگین
  4. لوازم خانگی مانند لباسشویی، ظرفشویی، کولر و ...

کاربرد الکتروموتور سنکرون

الکتروموتور سنکرون با توجه به این که قدرت ثابتی دارد در لوازمی که دقت در آن ها اهمیت زیادی داشته، مورد استفاده قرار می گیرد. از این موتور در لوازم خانگی مانند کولرهای آبی، یخچال، ساعت، ماشین لباسشویی و ... استفاده می کنند. همین طور در دستگاه های صنعتی نظیر بالابرهای چند تنی، جرثقیل ها و ماشین آلات صنعتی نیز کاربرد دارد.

کاربرد الکتروموتور سه فاز

به صورت کلی از این مدل الکتروموتورها در تجهیزات و ماشین آلاتی استفاده می شود که نیاز به گشتاور بالا برای راه اندازی دارند، از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کمپرسور
  • جرثقیل
  • نوار نقاله
  • آسانسور
  • سنگ شکن
  • پمپ

برندهای الکتروموتور

با توجه به کاربرد گسترده الکتروموتور در صنعت، برند های فراوانی در بازار جهانی در حال فعالیت می باشند اما چون برند های ایرانی محبوبیت بیش تری دارند به بررسی برخی از این برند های تامین کننده می پردازیم:

الکتروژن: الکتروژن یکی از کمپانی های مهم و نام آشنا در بازار داخلی است که بیشتر از سه دهه است در زمینه تولید و فروش الکتروموتور فعالیت می کند. محصولات این برند از بازه توانی بالا برخوردارند و تمامی محصولات آن از پوسته آلومینیومی تشکیل شده اند و در سرعت های استاندارد طراحی می شوند. محصولات الکتروژن با توجه به طول عمر و کیفیت بالایی که دارند با برندهای خارجی رقابت می کنند و دینام های صنعتی و توان بالای این برند در محدوده توان 22 تا 45 کیلو وات هستند و از پوسته چدنی تشکیل شده اند.

موتوژن: موتوژن یکی از کمپانی های تولید کننده الکتروموتورهای صنعتی و خانگی می باشد. محصولاتی که این برند تولید می کند دارای کیفیت بالا و طراحی فوق العاده هستند و به کشورهای دیگر نیز صادر می شوند. موتوژن یکی از کمپانی های تولید کننده الکتروموتورهای صنعتی و خانگی می باشد. محصولاتی که این برند تولید می کند دارای کیفیت بالا و طراحی فوق العاده هستند و به کشورهای دیگر نیز صادر می شوند. الکتروموتورهای موتوژن سه فاز هستند، به صورت آلومینیومی بوده و از پوسته های چدنی در محصولات آن ها به کار می برند.

جمکو: یکی دیگر از شرکت های فعال و محبوب در حوزه الکتروموتور، جمکو است که با توجه به استانداردهای جهانی محصولات خود را تولید می کند. جمکو علاوه بر تهیه و تولید الکتروموتورهای مقاوم و با کیفیت در زمینه تولید ژنراتور نیز فعال است و شما می توانید محصولات آن را از نمایندگی های فروش الکتروموتور تهیه کنید.

زیمنس: زیمنس برند آلمانی است که در زمینه طراحی و تولید محصولات مختلفی مانند الکتروموتور فعالیت می کند. شرکت زیمنس معمولا الکتروموتورهای تک فاز و سه فاز با توان های گوناگون طراحی و تولید کرده و آن ها را به کشورهای مختلف مانند ایران صادر می کند. برند زیمنس برای تولید محصولات خود از مواد اولیه با کیفیت استفاده کرده و الکتروموتورهای تولیدی آن جزء پر فروش ترین محصولات در بازار شناخته می شوند.

الکتروموتور ABB:ABB شرکت  الکتروموتورهایی تولید می کند که جزء با کیفیت ترین و  پر فروش ترین محصولات در بازار داخلی می باشند، چرا که راندمان بالایی دارند و برای استفاده در ماشین آلات صنعتی به کار می روند. الکتروموتور ABB با توجه به کیفیت و کارکردی که دارد، از قیمت مناسبی برخوردار بوده و می توان در بخش های مختلف از آن استفاده کرد.

الکتروموتور چیست؟

الکتروموتور به دستگاهی گفته می شود که می تواند انرژی الکتریکی را به مکانیکی تبدیل کند. به عبارتی با این تبدیل انرژی امکان حرکت را فراهم می کند. الکتروموتور زمانی که انرژی الکتریکی را به مکانیکی بر می گرداند، یک نیرو تولید می کند که حرکت دورانی ایجاد کرده و این حرکت دورانی مولفه اصلی برای نیروی محرکه دستگاه ها می باشد. الکتروموتورها انواع مختلفی دارند و در جاهای مختلفی به کار می روند که یکی از آن ها در صنعت است. الکتروموتورهای صنعتی دارای توان بالا، کیفیت عالی، قابلیت کارکرد بالا در ساعات طولانی و ... می باشند. انواع دینام صنعتی با توجه به ساختار و توان متفاوتی که دارند، از الکتروموتورهای معمولی قیمت بیشتری دارند. اما به صورت کلی برند، توان، ولتاژ، نوع و ... روی قیمت انواع دینام تاثیر دارد.

الکتروموتور

اجزای موتورهای الکتریکی

الکتروموتور ها با توجه به ساختاری که دارند از قطعات مختلفی تشکیل شده است و هر کدام از آن ها دارای یک سری ویژگی ها و مشخصات می باشد که عبارتند از:

روتور

روتور به یکی از قطعات مهم در الکتروموتور ها گفته می شود که برای تبدیل انرژی الکتریکی به مکانیکی استفاده می شود. رتور قطعه محرکی بوده و در میدان مغناطیسی ایجاد شده به وسیله استاتور می چرخد، روتور از هسته استوانه ای شکل تشکیل شده که دارای لایه های فولادی است.

استاتور

استاتور از جمله قطعات مهم الکتروموتور می باشد که تاثیر زیادی در کارکرد آن ها دارد. استاتور بخش ثابتی می باشد که روتور را احاطه می کند و این وظیفه را دارد تا میدان مغناطیسی لازم برای کارکرد موتور را فراهم کند. استاتور از هسته فولادی چند لایه تشکیل شده که عایق یک دیگر هستند.

بلبرینگ

این قطعه در کارکرد موتور اهمیت زیادی دارد که چرخش روتور را امکان پذیر می کند و اصطکاک را به کم ترین میزان خود می رساند. بلبرینگ در واقع از بخش های متحرک موتور پشتیبانی کرده و اجازه می دهد تا موتور به آرامی بچرخد. بلبرینگ ها با توجه به اندازه موتور، سرعت و همین طور بار الکترموتور انتخاب می شوند.

شکاف هوایی

برای تولید نویز و افزایش میدان مغناطیسی توسط الکتروموتور وجود یک فاصله هوایی بین استاتور و روتور الزامی است. این فاصله باید در کمترین مقدار ممکن باشد.

سیم‌ پیچ

به یک سری سیم که رسانا و از جنس مس می باشند و در یک قاب به نام کویل پیچیده شده اند سیم پیچ می گویند. برای کنترل دور چرخشی در موتورهای الکتریکی از سیم پیچ استفاده می شود.

کاسه ها یا پوشاننده ها

کاسه شافت در دو طرف الکتروموتور بلبرینگ ها را در بردارد و وظیفه آن هدایت جریان مکانیکی می باشد.

پوسته

پوسته محفظه ای از جنس آلومینیوم یا چدن می باشد که قسمت های ثابت و متغیر موتور الکتریکی را پوشش می دهد.

فن

هدایت جریان هوا برای خنک شدن موتور توسط فن انجام می گیرد که در انتهای دینام و شافت قرار دارد.

منبع تغذیه

منبع تغذیه در الکتروموتورها انرژی الکتریکی است که با متصل کردن آن به تیغه ترمینال باکس شروع به کار می کند.

نحوه انتخاب الکتروموتور

برای این که دینام ها بیشترین بهره وری را داشته باشند، باید آن ها را به صورت صحیح انتخاب کرد، چون که آن ها دارای انواع مختلفی هستند که هر یک دارای ویژگی ها و وظایف خاصی می باشند. برای انتخاب صحیح الکتروموتور به چند متغیر باید توجه کافی داشت که از جمله آن ها می توان به ولتاژ، سرعت، گشتاور، فرکانس، منبع تغذیه و محل کارکرد دینام اشاره کرد. علاوه بر الکتروموتور باید به فضا و محیط نصب هم توجه کنید، میزان رطوبت محیط، دمای محیط و ارتفاع از سطح دریا از مواردی هستند که در انتخاب  و خرید الکترو موتور تاثیر زیادی دارند.

نحوه خواندن مشخصات از روی پلاک موتور الکتریکی

یکی از مهارت های کسانی که با الکتروموتورها و قطعات صنعتی سروکار دارند این است که بتوانند الکتروموتورها را پلاک خوانی کنند. پلاک دینام ها یک لوح می باشد که روی آن تمام داده های مرتبط با راه اندازی و مشخصات قطعه نوشته شده است. اطلاعات و نشانه هایی که در پلاک خوانی الکتروموتور با آن ها رو به رو می شویم:

توان

 نمایش توان خروجی روی الکتروموتور به دو صورت کیلو وات و اسب بخار می باشد که خرید آن نیز بر مبنای این دو مؤلفه است.

ولتاژ

 ولتاژ درج شده روی الکتروموتور ولتاژ کاری مناسب آن را نشان می دهد اما برخی موتور ها قابلیت کار در ولتاژهای بیش تر را نیز دارند.

جریان نامی

برای خرید دینام باید به یک سری موارد توجه کرد که یکی از آن ها جریان نامی الکتروموتور می باشد. اگر شرایط دما و ارتفاع محیط این مقدار بیشتر شود باید از الکترموتورهای با مقدار نامی کم تر استفاده کرد و با توجه به آن ها دستور العمل های لازم را اجرا نمود.

جریان راه اندازی

جریان راه اندازی الکتروموتور معمولا 5 یا 6 برابر جریان مصرفی الکترموتور زیر بار موتور می باشد. با یک الکتروموتور می توان 11 کیلووات، 22 آمپر و 440 ولت جریان راه اندازی کرد که با شتاب گرفتن موتورها چنانچه سرعت نامی به پایه نزدیک شود، جریان کم تر می شود.

سرعت

سرعت شفت موتور با ولتاژ و فرکانس مخصوصی نشان داده می شود که با تغییر این دو مشخصه مقدار آن کم و زیاد می شود. سرعت آن همچنین با توجه به دور موتور و گیربکس متغیر است.

کلاس طراحی

طراحی موتورها در کلاس های گوناگون با توجه به شیوه راه اندازی آن ها صورت می گیرد و داده های گشتاور مخصوص راه اندازی را به مشتریان ارائه می دهد.

راندمان

چگونگی تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی در الکتروموتور را راندمان می گویند که به شکل اعداد اعشاری نمایش داده می شود. موتورهایی که راندمان آن ها بالاتر است، میزان مصرف برق پایین تری دارند.

کلاس عایقی

سازمان بین المللی استاندارد موتورهای الکتریکی برای این که توانایی و میزان عایق سیم پیچ الکتروموتورها را بیان کند، برای آن ها کلاس عایقی تعریف کرده است که استفاده اشتباه از کلاس عایقی باعث ایجاد خسارت هایی می شود. کلاس عایقی روی پلاک الکتروموتورها درج می گردد و باید برای استفاده از الکتروموتورها به آن توجه کرد، چرا که اگر الکتروموتور در دمایی بیشتر از دمای مجاز تعریف شده برای سیم پیچ خود، کار کند، راندمان و طول عمر آن کم می شود.

مداومت کاری الکتروموتور

در خرید الکتروموتورها یکی از فاکتورهای مهم مداومت کاری یا دوره کاری می باشد که در بعضی از منابع به آن رژیم کاری موتور هم گفته می شود. مداومت کاری موتور مشخص می کند که زمان کاری الکتروموتور به نسبت کل زمان چقدر است، یعنی نشان می دهد که الکتروموتور در بازه و شرایط چطور کار می کند. مداومت کاری الکتروموتور نشان می دهد در چه محیطی می توان از آن ها بهره گرفت و استفاده کرد و چه میزان برای شما کارایی دارد.

شفت موتور

گاهی اوقات با هزینه ای کم می توان از سرعت الکتروموتور و دینام آگاه شد و برای این کار به انکودر نیاز است که بهترین روش برای سنکرون کردن کاربرد هالوشفت یا موتور دوسر شفت می باشد.

نظرات کاربران

شما هم می‌توانید در مورد این کالاها نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید