دسته بندی

قیمت و خرید پروژکتور و نورافکن در توان و مدل های مختلف همراه با ارسال فوری

مشاهده فیلترها

پروژکتور ها منبع نوری قدرتمندی هستند که برای نورپردازی محیط‏هایی با مساحت بالا استفاده می‏شوند و میزان هدر رفت انرژی تا حد قابل توجهی کاهش می‏یابد. از طرفی با توجه به تنوع بالای

رنگ نور، توان وابعاد آن‏ها، می‏توان مطابق با نیاز مناسب‏ترین گزینه را انتخاب نمود.

ساختار نورافکن

پروژکتور از یک روکش محافظ، کاسه انعکاس نور و لامپ تشکیل شده است. میزان نور پروژکتور به عواملی مانند نوع لامپ، کاسه و میزان وات مصرفی آن بستگی دارد. رفلکتور در پروژکتور باعث انتشار نور تولید شده در یک جهت مشخص می‏شود که معمولا از ورق قوس‌دار آلومینیومی ساخته می‏شوند.  لامپ‏ها در پروژکتور به سرپیچ متصل می‌شوند. بسته به نوع و توان لامپ، سرپیچ‏ها در مدل‏های مختلفی ساخته می‏شوند و به همراه اتصالات و تجهیزات دیگر نورافکن درقسمت بدنه نصب قرار می‏گیرند.

برای نصب پروژکتور به تکیه‌‏گاه از پایه استفاده می‏شود که دارای حفره‏هایی برای پیچ‌ کردن آن به دیوار است. همچنین پایه‏ها دارای پیچ‏هایی برای تنظیم جهت و زاویه پروژکتور هستند. در نهایت بالاست، استارتر، ترمینال اتصالات و تجهیزات مربوط به روشن‌ کردن لامپ‏ها و سیم‌کشی مدار لامپ در محفظه جعبه اتصالات قرار می‌گیرند. برای هرکدام از پروژکتورها از قاب ویژه خود استفاده می‏شود. بنابراین در صورتی که لامپ دچار مشکل شود، می‏توان لامپ را عوض کرد و قاب آن دچار مشکل نخواهد شد.

انواع پروژکتورها

نورافکن‌ها از نظر پخش نور، به دو دسته واگرا یا واید (پخش نور در تمام جهات) و همگرا یا اسپات (روشن کردن یک نقطه متمرکز از فاصله دور) تقسیم می‌شوند. در ادامه به معرفی انواع پروژکتورها بر حسب ویژگی لامپ می‏پردازیم:

پروژکتور LED

در واقع می‏توان لقب کم نورترین و کم مصرف‌ترین پروژکتور را به پروژکتورهای LED داد. این نورافکن باعث80% صرفه جویی در مصرف انرژی می‏شود و حرارت کمی ایجاد می‏کند و دوازده برابر پروژکتورهای قدیمی عمر مفید دارند. رنگ‏های این چراغ، با خلوص و درخشندگی بسیار بالا ایجاد می‏شوند. البته می‏توان با استفاده از لنزهای متنوع، شدت و زاویه تابش، نور را تغییر داد و برد آن را افزایش داد یا متمرکز کرد.

پروژکتورهای خطی

در پروژکتورهای خطی LEDها به صورت خطی در یک راستا قرار می‏گیرند.

پروژکتور SMD

روشنایی این پروژکتور توسط لامپ SMD تامین می‏شود. این پروژکتورهای فشرده نور قابل قبولی دارند و مصرف برقشان خیلی خیلی پایین است. لامپ‏های اس ام دی نور نسبتا پخش و غیر نقطه‏ای ایجاد می‏کنند. از مزایای این نوع روشنایی می‏توان به طول عمر و سرعت بالای آن اشاره داشت. نور ایجاد شده توسط این پروژکتور کیفیت بسیار بالایی داشته و به نور طبیعی خورشید بسیار نزدیک است. علاوه بر این پرتوهای فرابنفش و فروسرخ نیز تولید نمی شود. استفاده از این لامپ‏ها به واسطه دارا بودن زاویه تابش بیشتر، برای روشن کردن تابلوها مناسب است. برخی پروژکتور اس ام دی می توانند نور را در رنگ‏های مختلف نیز تولید کنند.

پروژکتور COB

در پروژکتور COB، چیپ‏ها در کنار یکدیگر قرار گرفته اند و یک نقطه نورانی را ساخته‏اند. میزان نور بالا، مصرف پایین انرژی و راندمان بسیار بالای پروژکتور COB از اصلی‏ترین ویژگی‏های آن نام برد.

متمرکز بودن روشنایی COB و پخش بودن نور روشنایی SMD تفاوت عمده این دو نوع چراغ با یکدیگر است. پروژکتور COB نسبت به پروژکتور SMD کیفیت نوری بالاتری دارد و از شاخص نمود رنگ یا CRI بالاتری بهره‌مند است. این پروژکتورها زاویه تابش محدودتری نسبت به پروژکتورهای SMD دارند.

پروژکتور متال هالید

پروژکتور متال هالید دو جداره و از جنس کوارتز و یا سرامیک و دارای بالاترین میزان ضریب تشخیص رنگ است. شروع به کار این لامپ حدود پنج تا هفت دقیقه طول می‏کشد و نور آن به رنگ زرد نزدیک است. در واقع می‏توان گفت پرمصرف‌ترین و پرنور‌ترین پروژکتورهای موجود در بازار هستند و گاهی با عناوین لامپ هلیم یا خیاری شناخته می‏شوند. میزان بالای هدر رفت انرژی، عمر کوتاه و قابلیت اندک کنترل میزان نور، آن را به محصولی با محبوبیت پایین تبدیل کرده است.

پروژکتور بخار سدیم

در پروژکتور بخار سدیم از سدیم و گاز نئون استفاده شده است. این لامپ‌ها به دو دسته لامپ سدیم کم ‌فشار و لامپ سدیم پرفشار تقسیم می‌شوند. برای راه اندازی و به حداکثر رسیدن روشنایی آن به 15 تا 20 دقیقه زمان نیاز هست. البته تشخیص رنگ مناسبی ندارند.

پروژکتور مدادی

در این پروژکتورها از لامپ‏های مدادی یا پرمصرف استفاده می‏شود و تنها 10% از انرژی آن ها تبدیل به روشنایی می‏شود. این لامپ‏ها طول عمر پایینی نیز دارند.

پروژکتورهای خورشیدی

پروژکتور خورشیدی مجهز به سلول‏های خورشیدی است که در طول روز انرژی خورشید را ذخیره می‏کنند و در شب از آن استفاده می‏کنند.

پروژکتور مادون قرمز

پروژکتور مادون قرمز یا IR برای قرارگیری در کنار دوربین های مداربسته به کار می‏رود. نور تولید شده فقط توسط دوربینهای مدار بسته ثبت می‏شود.

نورافکن رشد گیاه

امروزه امکان استفاده از نور خورشید برای رشد گیاهان در برخی مواقع فراهم نیست. این امر لامپ رشد(GrowLight)  یا لامپ گیاه (PlantLight) را روانه بازار کرده است. لامپ رشد گیاه دارای نور با فرکانس‏های موثر در فتوسنتز است.

پروژکتور یا نورافکن دستی

 پروژکتور دستی برای امداد و نجات و شکار و کوهنوردی و گشت و گذار در جنگل و نگهداری در خودرو و استفاده در مسافرت و ... مناسب است. حتی در کمپینگ و سفرها نیز همراهی مطمئن در طول شب و یا نقاط تاریک و جنگلی خواهد بود.

کاربردها

این وسیله در مکان‏هایی که نیاز به روشنایی زیاد دارند، مانند اماکن عمومی، مصارف صنعتی، فضای سبز و پارک‏ها، استادیوم‏های ورزشی، بیلبوردها، انبارها، پیاده‌روها، معابر، مکان‌های سرپوشیده و وسیع مانند انبارها و گلخانه‌ها، نورپردازی اماکن توریستی و تاریخی و تامین نورهای امنیتی و ... کاربرد دارد.

نورپردازی ساختمان‏های بزرگ نیز با استفاده از پروژکتورها نقش بسزایی در نمایش شکوه و زیبایی ساختمان دارد. دراین حالت توجه به نوع پروژکتور، تعداد و نحوه چینش آن ها اهمیت می‏یابد. البته نوعی از نورافکن وجود دارد که بر روی انواع هواگَرد، به‌ خصوص بالگردها، برای شناسایی عوارض جوّی و موانع احتمالی کار گذاشته می‌شود. به این نورافکن‏ها چراغ جست‌ جو گفته می‏شود.

قیمت و خرید پروژکتور در نید صنعت

برای انتخاب و خرید پروژکتور مناسب باید به کاربرد مدنظر، قدرت و میزان انرژی مصرفی، دمای رنگ نور مورد نیاز، زاویه تابش و نوع رفلکتور توجه داشته باشید. اگر نورافکن را برای استفاده در مکانی می‏خواهید که در مقابل بارش باران قرار دارد و سایه‏بان ندارد، بهتر است مدل‌های ضدآب را تهیه کنید. فروشگاه اینترنتی نید صنعت به شما امکان مقایسه و خرید انواع پروژکتور را بر اساس توان، ولتاژ، ابعاد، از برندهای معتبر از جمله مازی نور، گلنور، ای دی سی، آرام الکتریک و... می‏دهد.

نظرات کاربران

شما هم می‌توانید در مورد این کالاها نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید