خرید انواع چراغ با بهترین قیمت ها
-
چراغ LED توکار 60*60 سفید 52 وات یخی با صفحه شیری ساتن لدیلوکس مازی نور مناسب برای سقف یکپارچه۴,۱۱۰,۴۸۰ تومان۴,۱۵۲,۰۰۰٪1
-
چراغ پروژکتوری طوسی برای لامپ 400 وات بخارسدیم/متال هالاید وگا مازی نور۱۰,۳۹۴,۰۱۰ تومان۱۰,۴۹۹,۰۰۰٪1
پای چراغها از قرن نوزدهم میلادی به دنیای امروزی باز شد. در شب کریسمس 1879 توماس ادیسون تمام مسیر آزمایشگاهش را با چراغهای رشتهای روشن کرده بود تا روستای منلوپارک غرق در نور شود. مهمانی شب کریسمس بهانهای بود برای رونمایی از مهمترین اختراع قرن. اختراعی که سهم مهمی در انقلاب صنعتی داشت و توانست دنیا را تکان دهد.
آشنایی با انواع چراغها و کاربرد آنها
تصور اولیهی ما از چراغها همان شکل سادهی بیست سال پیششان است. منظور همان لامپهای تنگستنی و شیشهای ساده است. در حالی که امروزه صنعت تولید لامپ به قدری فراتر رفته که لامپهای تنگستنی تقریباً از دور خارج شدهاند. در کنار این مسئله بین چراغها و لامپها نیز یک سری جزئیاتی وارد شدهاند که به طور کل دسته بندیشان را از هم جدا کرده است.
هدف اصلی لامپها تامین روشنایی محیط، به خصوص محیطهای بسته است. در حالی که چراغها بیشتر برای نورپردازی محیطی مورد استفاده قرار میگیرند. بحث نورپردازی محیطی بحثی است که در سالیان گذشته تمرکز بیشتری روی آن بوده است. این مسئله را چه در محیطهای خانگی و اداری و چه در محیطهای بیرونی مثل پارکها و خیابانها میتوانید ببینید. توجه به زیباییها باعث شده تا چراغها در انواع و شکلهای متفاوتی طراحی شوند. از این بین میتوانیم به چراغهای پنل سقفی، چراغهای چمنی، دفنی و پارکی، چراغهای دکوراتیو، پروژکتورها و پروژکتورهای خیابانی، چراغ خطی، شارژی و ... اشاره کنیم. اگر قصد خرید چراغ دارید، پیش از اقدام به خرید و سنجیدن قیمت چراغها صبر کنید تا در ادامه دربارهی انواع چراغها و کاربردشان بیشتر صحبت کنیم.
چراغهای دکوراتیو
یکی از دستههای اصلی در انواع چراغها، مدلهای دکوری آنهاست. هدف استفاده از چراغهای دکوراتیو نورپردازی محیطی است و خیلی تامین روشنایی محیط برای آنها ملاک نیست. از جمله مزایای چراغ دکوراتیو دوام و کیفیت بالای آنها در کنار قیمت مقرون به صرفهی آنهاست. اگر به دنبال خرید چراغ دکوراتیو ارزان هستید، میتوانید مدلهای خوبی را در این بین پیدا کنید. همچنین اگر دنبال مدلهای خاصی میگردید، میتوانید کمی در پرداختیتان تجدید نظر کنید و به سراغ مدلهای گرانتر بروید.
چراغهای سقفی
از چراغهای سقفی بیشتر در مراکز تجاری و اداری استفاده میشود. این چراغها را میتوان به راحتی در سقفهای کاذب نصب کرد؛ که یک مزیت بزرگ برای این دسته از چراغهاست. از دیگر مزایای چراغهای توکار این است که نور ملایمی داشته و از نظر روشنایی تمامی استانداردهای لازم را دارا هستند. نکتهی دیگر اینکه چراغهای سقفی در مدلها و طرحهای متفاوتی تولید میشوند. همین تنوع باعث شده تا خرید چراغ سقفی برای طراحان داخلی به گزینهی مناسبی برای نورپردازی تبدیل شود.
پروژکتور
کاربرد اصلی پروژکتورها تأمین روشنایی برای محیطهای تاریک است. محیطهایی که نیاز به نورپردازی بالایی دارند و تأمین روشنایی آنها به کمک لامپهای معمولی امکانپذیر نیست. اگر به فکر تأمین روشنایی حیاط منزل، کوچه، پیادهرو، ویلا و ... هستید، میتوانید به سراغ خرید پروژکتور بروید. قیمت پروژکتورها بر اساس کیفیت ساخت و توانشان برآورد میشود. پایینترین توان برای پروژکتورهای موجود در بازار 10 وات بوده و بالاترین توان 1000 وات است.
چراغ دفنی
یکی از انواع چراغهای پرکاربرد در نورپردازی محیطی چراغهای دفنی است. این دسته از چراغها بیشتر در معابر، کوچهها، پارکها، ویلاها و فضاها و المانهای شهری کاربرد دارند. این قابلیت که بتوانید چراغها را در داخل زمین یا فضاهای موجود نصب کنید، به تنهایی مزیت مهمی است. ضمن اینکه لامپهای دفنی امکان تغییر رنگ نیز دارند؛ که جلوهی زیبایی به مکانهای تفریحی میبخشد.
قیمت چراغهای دفنی بر مبنای کیفیت، توان، تنوع رنگبخشی، ضد آب بودن و ویژگیهای دیگر مشخص میشود.
چراغهای خیابانی و پارکی
از دیگر دستههای پرکاربرد چراغها مدلهای خیابانی و پارکی آنهاست. از چراغهای خیابانی و بزرگراهی برای تأمین روشنایی محیطی استفاده میشود. زیبایی در طراحی چراغهای خیابانی خیلی اهمیت پیدا نمیکند؛ اما میزان روشنایی و توان آنها به صورت مستقیم روی قیمت چراغهای خیابانی مؤثر است.
در کنار چراغهای خیابانی باید به چراغهای پارکی و چمنی نیز اشاره کنیم. از این چراغها بیشتر در فضای سبزها و طراحی المانهای شهری استفاده میشود. در این دسته علاوه بر تأمین روشنایی، جنس بدنه، نحوهی نورپردازی و طول عمر لامپها نیز اهمیت داشته و روی قیمت خریدشان اثر مستقیم میگذارد.
چراغ تونلی
همینطور که از نام این دسته مشخص است، از چراغهای تونلی برای تأمین روشنایی تونلها و فضاهای بسته استفاده میشود. به طبع این دسته از چراغها باید نسبت به رطوبت محیط و گرد و غبار محیط مقاوم باشند. استفاده از محافظهای فلزی نیز یکی دیگر از ملزومات طراحی این چراغهاست.
نکتهی بعدی بحث میزان روشنایی این چراغهاست. پایینترین توان برای چراغهای تونلی 10 وات بوده و مدلهای بالاتر تا 200 وات نیز تولید میشوند.
3 عوامل موثر در قیمت چراغ
از آن جایی که چراغها دارای گستردگی زیادی هستند، عوامل زیادی را میتوان در تعیین قیمت چراغها دخیل دانست. با این حال به بررسی سه عامل مهم در تعیین قیمت چراغ میپردازیم.
- اولین عامل میزان روشنایی چراغ است. طبیعتا برای تولید نور بیشتر به توان الکتریکی بیشتری نیاز است. بنابراین به تکنولوژی پیشرفته تر برای تولید نور بیشتر نیاز است و در نتیجه قیمت چراغ بیشتر است.
- عامل دیگر عمر مفید چراغ است. دقت داشته باشید که هر چه طول عمر چراغ بیشتر باشد به همان نسبت قیمت آن افزایش مییابد.
- هر چراغ از یک لامپ و یک قاب تشکیل شده است. از عواملی که در قیمت چراغ نقش بهسزایی دارد، شکل ظاهری، ابعاد و جنس قاب است.
راهکارهایی برای خرید چراغ مناسب
آشنایی اولیه با انواع چراغها نخستین قدم در خرید چراغ مناسب است. با این وجود قبل از اینکه به سراغ انتخاب چراغ مناسب بروید، بهتر است کمی دربارهی کاربرد چراغها و مدلهای متنوعشان تحقیق کنید. اگر نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، میتوانید از مشاوران ما در نید صنعت کمک بگیرید.
اگر قصد خرید هر نوع چراغ دیگری را دارید، میتوانید در دستههای متنوع نید صنعت بچرخید، مدلهای مورد علاقهتان را انتخاب کنید و سپس به راحتی اقدام به خرید کنید. مطمئن باشید خرید از نید صنعت گزینهی مناسبی برای شماست.
نکتهی دیگر اینکه در کنار خرید چراغهای لازم، برای نصب و راهاندازی آنها به لوازم جانبی دیگری هم نیاز خواهید داشت. برای خرید لوازم جانبی چراغها میتوانید در سایت به سراغ زیردستهی لوازم جانبی بروید و متناسب با نیازتان اقلام لازم را خریداری کنید. در این کار اگر نیاز به مشورت بیشتری دارید میتوانید از تیم مشاورمان ما کمک بگیرید.
شما هم میتوانید در مورد این کالاها نظر بدهید
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید