کمپرسور باد
-
مینی کمپرسور هوا سه کاره فندکی و برق شهری نووا مدل NTA-9161۴,۶۹۸,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۳۹
-
مینی کمپرسور هوا سه کاره فندکی نووا مدل NTA-9160۲,۸۹۸,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۳۹
-
کمپرسور باد سایلنت 50 لیتری دو موتوره 2600 وات رونیکس مدل RC-5013۱۷,۹۸۲,۰۰۰ تومان۱۹,۹۸۰,۰۰۰٪10امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 304
-
کمپرسور باد سایلنت 15 لیتری بدون روغن دو سیلندر 1100 وات نووا مدل NTA-9115۹,۴۹۸,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۳۹
-
مینی کمپرسور باد DC/AC سه کاره (فندکی/ برق شهری) رونیکس مدل RH-4261۴,۶۷۸,۲۰۰ تومان۵,۱۹۸,۰۰۰٪10امتیاز کاربران: 1تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 304
-
کمپرسور باد سایلنت 25 لیتری دو سیلندر ۱۳۸۰ وات رونیکس مدل RC-2512۱۰,۷۸۲,۰۰۰ تومان۱۱,۹۸۰,۰۰۰٪10امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 304
-
کمپرسور باد سایلنت 25 لیتری بدون روغن دو سیلندر 1300 وات نووا مدل NTA-9125۸,۹۴۴,۷۱۲ تومان۱۰,۵۹۸,۰۰۰٪16امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۳۹
-
کمپرسور باد سه فاز 350 لیتری سه سیلندر 2200 وات محک مدل AP-353۳۱,۵۵۶,۰۰۰ تومان۳۲,۲۰۰,۰۰۰٪2امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- نیدصنعت
-
کمپرسور باد 350 لیتری سه سیلندر 2200 وات محک مدل AP-352s۲۷,۲۹۳,۰۰۰ تومان۲۷,۸۵۰,۰۰۰٪2امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- نیدصنعت
-
کمپرسور باد 50 لیتری 1800 وات نووا مدل NTA-9050۹,۹۹۸,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۳۹
-
کمپرسور باد سایلنت 50 لیتری بدون روغن دوموتوره چهار سیلندر 2600 وات نووا مدل NTA-9151۱۷,۹۹۸,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۳۹
-
کمپرسور باد تسمه ای 250 لیتری 1400 وات محک مدل AP-252s۱۹,۷۹۶,۰۰۰ تومان۲۰,۲۰۰,۰۰۰٪2امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- نیدصنعت
-
کمپرسور باد سایلنت 50 لیتری بدون روغن دو سیلندر 1600 وات نووا مدل NTA-9150۱۲,۷۹۸,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۳۹
-
کمپرسور باد فندکی 200 وات دو سیلندر هیوسان مدل S_2012۲,۶۳۵,۱۰۴ تومان۲,۷۴۴,۹۰۰٪4امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- نیدصنعت
-
کمپرسور باد فندکی 140 وات 12 ولت کنزاکس مدل KAC-13۱,۸۳۸,۱۶۰ تومان۱,۹۹۸,۰۰۰٪8امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 314
-
رطوبت گیر و روغن گیر 10 لیتری محک مدل VF-10۹,۵۵۵,۰۰۰ تومان۹,۷۵۰,۰۰۰٪2امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- نیدصنعت
-
کمپرسور هوای 25 لیتری رونیکس مدل RC-2510۸,۸۹۹,۲۰۰ تومان۹,۸۸۸,۰۰۰٪10امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 304
-
کمپرسور باد 10 لیتری 700 وات نووا مدل NTA-9010۶,۹۹۸,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد ۳۳۹
-
مینی کمپرسور باد DC سه کاره (فندکی) رونیکس مدل RH-4260B۳,۷۷۸,۲۰۰ تومان۴,۱۹۸,۰۰۰٪10امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 304
-
کف پاش 150 لیتری محک مدل FS-150۹,۵۵۵,۰۰۰ تومان۹,۷۵۰,۰۰۰٪2امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- نیدصنعت
-
مینی کمپرسور DC سه کاره (فندکی) رونیکس مدل RH-4260۳,۵۹۸,۲۰۰ تومان۳,۹۹۸,۰۰۰٪10امتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 304
پمپ باد
پمپ باد که با نامهای کمپرسور هوا یا کمپرسور باد نیز شناخته میشود یک مخزن از جریان فشرده شده هوا است که از سیالاتی مانند گاز و بخارات را متراکم و نگهداری کرده و درصورت نیاز آنها را تخلیه میکند. دستگاه پمپ باد در بین ابزارآلات بادی بالاترین انرژی لازم را دارد و برای مصارف گوناگون ازجمله باد کردن تشکهای بادی، تنظیم باد لاستیکها، باد کردن توپ و موارد صنعتی مانند پرچ کنها، آچار بکسها و منگنه کوبها استفاده میشود. این دستگاهها در انواع مختلف با فشارهای مکش و دمش متفاوت برای مصارف صنعتی و خانگی طراحی و تولید میشود. پمپ باد هوا توسط برندهای مختلفی مانند هیوندای، رونیکس، نوا و... تولید و به بازار عرضه میشود که در بازارهای ایران نیز موجود هستند.
پمپ باد یا کمپرسور باد چیست؟
پمپ باد یا همان کمپرسور باد دستگاهی است که برای برای فشردهسازی هوا و انواع گاز استفاده میشود. این دستگاه در مدلها و حجمهای مختلفی در بازار وجود دارد. روش کار این تجهیز به این صورت است که ابتدا مانند یک جاروبرقی هوا را در یک فشار خاص میمکد و سپس آن را با فشردهسازی و با فشار بالا خارج میکند که این امر سبب ایجاد انرژی جنبشی میشود. از این انرژی جنبشی ایجاد شده در صنایع مختلف و برای مصارف متفاوت استفاده میشود. تنوع بالا و ویژگیهای این دستگاه موجب فروش پمپ باد برای مصارف گوناگون کارگاهی، صنعتی و خانگی شدهاست. با توجه به نوع خدماتی که این دستگاهها ارائه میدهند، اندازه و نوع آنها نیز متفاوت میباشد. از اینرو، قیمت کمپرسور باد با توجه به ویژگیهای آن متغیر است.
مکانیزم متراکم سازی هوای مکیده شده توسط کمپرسورها با افزایش دما همراه است. به همین دلیل در ساختار اغلب این دستگاهها از خنک کننده استفاده شدهاست تا دمای گاز خروجی کاهش یابد. پمپهای باد براساس ویژگیها و کاربردهایی که دارند که دستههای مختلف تقسیم میشوند. در زیر به بررسی انواع دستگاههای پمپ هوا میپردازیم.
انواع پمپ باد یا پمپ هوا
کپرسور هوا از تجهیزات مهم در صنعت و برخی مراکز خدماتی است و برای ایجاد هوای متراکم استفاده میشود. این تجهیز دارای مدلهای متنوع و قطعات مختلفی است. بیشترین کاربرد این دستگاه در صنعت است و مدلهایی با قدرت پایین از آن نیز برای انجام کارهای سبکتر و نیمهصنعتی استفاده میشود. این دستگاهها با متراکم ساختن هوا و تحت فشار قرار دادن آن، برای تامین انرژی جنبشی مورد نیاز فعالیتهای کاری مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. دستگاه کمپرسور باد با توجه به کاربرد و عملکرد انواع مختلفی دارد که از مهمترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
پمپ باد فندکی
از انواع پمپ باد کپرسور کوچک میتوان به نوع فندکی آنها اشاره کرد. موتور بهکار رفته در این نوع از دستگاه کمپرسور با اتصال به درگاه فندکی اتومبیل شروع بهکار میکند. این دستگاه با بهرهگیری از یک موتور الکتریکی کوچک، هوا را در درون سیلندر فشرده میکند که میتوان از آن برای برای باد کردن لاستیک ماشین، دوچرخه و سایر لوازم مانند تشکهای بادی و... استفاده نمود. اغلب پمپبادهای کوچک فندکی با بهرهمندی از صفحه نمایش، میزان هوای خروجی و فشار را نمایش میدهد. این دستگاهها عموما دارای چراغ هستند و قابلیت اتصال به پورت USB و برق شهری را نیز دارا میباشند.
دستگاه کمپرسور هوا پرتابل
این نوع از دستگاههای پمپ باد بهراحتی قابل حمل هستند و به دلیل جابهجایی آسان در شرایط مختلف استفاده میشوند. از اینرو، این نوع از پمپ کمپرسور باد از سوی کاربران با استقبال بالایی روبهرو شدهاند. این دستگاهها اغلب برای تمیز کردن، خنک کردن و خشک کردن هوای خروجی مورد استفاده قرار میگیرد.
کمپرسور برقی
کمپرسور پمپ باد برقی با نام تلمبه برقی نیز شناخته میشود و در برای استفاده در مقایسه با نمونههای بادی با توجه به وزن کمتر، به انرژی کمتری نیاز دارد. این ویژگی موجب تمایل کاربران به استفاده از این دستگاه شده و مورد توجه عموم قرار گرفت. این دستگاه در حین کار صدای کمی ایجاد میکند و برای استفاده در محیطهای مسکونی و محیطهای بسته بسیار مناسب است.
دستگاه کمپرسور صنعتی
کمپرسور هوای فشرده صنعتی در ابعاد بزرگ طراحی و تولید میشود و در آنها بهمنظور جابهجایی آسان از چرخ و دستگیره استفاده شدهاست. این کمپرسورها دارای دو پیستون هستند که پیستون اول کار فشردهسازی هوا را برعهده دارد و باد را با استفاده از شیر کنترل به پیستون دوم انتقال میدهد که پیستون دوم هوای موجود را فشرده میسازد و آن را به سمت مخزن هدایت میکند. هرچه در محل کار میزان مصرف هوای فشرده بیشتر باشد، از کمپرسورهایی با حجم بالاتر استفاده میشود و هرچه اندازه کمپرسور بزرگتر شود، تعداد پیستونها افزایش مییابد و یا قطر پیستونها بزرگتر میشود.
در مصارف بزرگ زمانیکه مصرف هوای فشرده به بیش از 1000 لیتر در دقیقه برسد از کمپرسور باد اسکرو استفاده میشود. برای استفاده از این دستگاهها همانند کمپرسورهای پیستونی به مخزن ذخیره هوا نیاز است. این کمپرسورها حجم هوای بالایی تولید میکنند، اما فشار تولید شده توسط آنها تقریبا برابر با کمپرسورهای پیستونی است. برای فشارهای بالاتر نیز از پمپ باد فشار قوی استفاده میشود. این دستگاهها هوای داخل مخزن را به فشار خیلی بالا در حدود 30 الی 40 بار میرسانند و میزان هوادهی بسیار بالایی دارند.
کمپرسور هوا اسکرو
در این پمپهای هوا دو حلزونی بهصورت نر و ماده در کنار هم قرار گرفتهاند که با ورود هوا به ابتدای حلزونی اول هوا گیر میافتد و با دوران مارپیچها فشرده میشود و سپس از انتهای حلزونی دیگر و پمپ هوا خارج میشود. این دستگاه در مدلهای روغنی و بدون روغن وجود دارد که برای کاربریهای متفاوتی مورد استفاده قرار میگیرد. در کمپرسورهای اسکرو روغنی با تزریق روغن و چرب کردن آن از اصطکاک قطعات دستگاه کاسته میشود که این امر سبب افزایش طول عمر آن میگردد. هوای چرب موجود در این دستگاهها با عبور از فیلتر روغن و سیستم جدا کننده روغن، به سیستم وارد میشود.
کمپرسور بدون روغن
در دستگاههای کمپرسور باد بدون روغن هوا در دو یا چند مرحله فشرده میشود. این دستگاهها به دلیل عدم وجود روغن در مقایسه با مدلهای روغنی خیلی سریعتر داغ میشوند. از این دستگاه در بیمارستانها، تولید کاغذ، صنایع ابزار دقیق، دندانسازی و کپسولهای اکسیژن استفاده میشود. وجود روغن در هوای فشرده برای مصارفی مانند صنایع دارویی و غذایی و دندانپزشکی قابل استفاده نیست. از اینرو، در این مراکز از پمپهای بادی اویل فری استفاده میشود.
کمپرسور هوا روغنی
در این نوع از کمپرسورها، روغن به عنوان خنک کننده هوای متراکم و کاهش سایش بهکار میرود. این دستگاهها در مقایسه با مدلهای اویل فری کاربرد بیشتری دارند و بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند. این پمپها به دلیل وجود روغن از طول عمر بالاتری برخوردار هستند و دیرتر داغ میشوند. دستگاههای کمپرسور پیستونی، اسکرو، تیغهای، روتاری و یخچالی برای کار نباز به روغن دارند و از مدلهای روغنی محسوب میشوند.
کمپرسورهای پیستونی دبل
این کمپرسورها به این صورت هستند که در آنها دو هواساز بهکار رفته است. در شرایطی که به هوای فشره کمتری نیاز باشد، یکی از این هواسازها از کار میافتند و درنتیجه انرژی کمتری مصرف میشود. یکی از بارزترین ویژگیهای این دستگاه این است که در صورت خرابی یکی از هواسازها، هواساز دیگر کمبود را جبران میکند و از هزینههای از کار افتادن دستگاه جلوگیری میکند.
پمپ باد سایلنت
کمپرسورهای باد سایلنت یا بیصدا به دستگاههایی اطلاق میشود که در حین کار صدا و نویز بسیار پایینی ایجاد میکنند. درواقع معیار سنجش این دستگاهها میزان دسی بل ناشی از کارکرد آنها است که دلیل اصلی آن ضربات و اصطکاک قطعات بهکار رفته در دستگاه است. بازه صدای تولیدی کمپرسورهای سایلنت در محدوده 40 تا 90 دسی بل قرار دارد.
کاربرد دستگاه پمپ هوا
بهطور کلی این دستگاهها انواع مختلفی دارند و برای مصارف متفاوتی مورد استفاده قرار میگیرند. از این دستگاهها در موارد زیر استفاده میشود:
- کمپرسورهای باد به عنوان یک منبع تغذیه بهمنظور استفاده در وسایل بادی مانند دریل بادی، فرز بادی، منگنه کوب و... کاربرد دارند.
- مدلهای کوچکتر این دستگاهها برای باد کردن لاستیک خودرو و چرخ دوچرخه و... مورد استفاده قرار میگیرند.
- این تجهیزات در یخچالها بهمنظور گردش سرما استفاده میشوند.
- پمپهای باد در صنایع مختلفی مانند صنایع نفتی، پتروشیمی و نیروگاههای گاز و همچنین تامین فشار در صنعت هوا و فضا مورد استفاده قرار میگیرد.
- این ابزارها برای فشردهسازی گازهای آزمایشگاهی، توربو شارژها و سوپر شارژها در صنایع ماشینسازی بهکار میروند.
- کمپرسورهای هوا همچنین در پزشکی، دندانپزشکی، سمپاشی، تجهیزات برودتی و حرارتی استفاده میشوند.
نکات مهم در استفاده از پمپ باد
استفاده از این دستگاهها مستلزم رعایت نکاتی است که در زیر به آن میپردازیم:
- قبل از استفاده از پمپهای باد، حتما دفترچه راهنمای استفاده از آن را مطالعه کنید و طرز استفاده از آن را با دقت یاد بگیرید.
- برخی از مدلهای کپرسورهای هوا در حین کار صدای بسیار زیادی ایجاد میکنند. از اینرو، در حین کار برای محافظت از گوشها خود از گوشگیر ایمنی استفاده کنید.
- قبل از استفاده از این دستگاهها از سالم بودن آنها اطمینان حاصل کنید و تمام نکات فنی را در حین استفاده رعایت نمایید.
- در دستگاههایی که با روغن کار میکنند حتما در فواصل زمانی منظم آنها را چک کنید و در صورت نیاز به تعویض روغن و یا سرویس آن بپردازید.
- این دستگاهها را در دمای ایدهآل 25 درجه سانتیگراد نگه دارید و از قرار دادن آنها در محیطهایی با دمای بالا خودداری کنید.
- بهمنظور افزایش طول عمر این دستگاهها، هواکش آنها را هر 3 یا 4 هفته یک بار تمیز کنید.
- همواره از سلامت لولههای کمپرسور و شلنگ دستگاه اطمینان حاصل کنید.
- از روشن نمودن این دستگاهها در محیطهای خیس و مرطوب خودداری کنید.
- دکمه EMG بهکار رفته در پمپ باد به معنای امرجنسی است و تنها باید در مواقع ضروری و اضطراری مورد استفاده قرار بگیرد.
- قبل از روشن نمودن دستگاه و استفاده از آن، از باز و سالم بودن شیر خروجی اطمینان حاصل کنید.
- فیلتر هوای بهکار رفته در کمپرسورها باید هر 300 ساعت یک بار تعویض شود.
نکات خرید کمپرسور باد
قبل از خرید کمپرسور هوا لازم به چند نکته و پارامتر توجه کنید تا در خرید پمپ هوا بهترین گزینه را انتخاب نمایید. از اینرو، اگر قصد خرید دستگاه باد بهینه و مناسب را دارید به مشخصاتی مانن فشار دستگاه، اسب بخار، ظرفیت دستگاه و سایر پارامترها توجه کنید تا پمپی متناسب با نیاز خود را خریداری نمایید.
فشار هوا
یکی از نکاتی که برای خرید کمپرسور باید به آن توجه نمود، میزان فشار هوا است. این ویژگی در این دستگاهها با پوند بر اینچ مربع (PSI) اندازهگیری میشود. اغلب کمپرسورهای خانگی و کوچک تک مرحلهای هستند و فشار هوا را به 125 تا 135 پوند بر اینچ مربع میرسانند. این دستگاهها برای مصارف کوچک و خانگی تا مصارف متوسط مورد استفاده قرار میگیرند. پمپ باد صنعتی اغلب دو مرحلهای هستند و فشار را در مرحله اول به حدود 90 و در مرحله دوم به حدود 175 پوند بر اینچ مربع میرسانند. این دستگاهها برای مصارف صنعتی و بزرگ طراحی شده و مورد استفاده قرار میگیرند.
حجم هوا
دستگاه کمپرسور باد در شروع کار مقدار مشخصی هوا تولید میکند. حجم هوای تولید شده توسط این دستگاهها با فوت مکعب در دقیقه سنجیده میشود. توجه به این پارامتر برای تعیین نوع کاربری دستگاه امری ضروری است.
منبع تغذیه پمپ باد
انرژی مورد نیاز پمپهای باد اغلب از برق، گاز و بنزین تامین میشود. در انتخاب این دستگاهها باید به نوع انرژی مورد نیاز آنها نیز توجه نمود. برای محیطهای مسکونی و محیطهایی که بهراحتی به برق شهری دسترسی دارند بهتر است نوع برقی این دستگاهها را انتخاب نمود. در محیطهایی که دسترسی به شبکه برق امکانپذیر نیست نوع گازی یا بنزینی با توجه به نوع سوخت استفاده میشوند. پمپهای برقی برای استفاده در محیطهای داخلی و کوچک مناسب هستند و در حین کار آلودگی تولید نمیکنند. مدلهای بزرگ و صنعتی دارای مشخصات قدرتمندتری هستند و برای مصارف سنگین مورد استفاده قرار میگیرند.
اسب بخار
پارامتر اسب بخار تعیین کننده قدرت دستگاه کمپرسور هوا است. توجه به این پارامتر یکی از مهمترین نکات برای خرید دستگاه مورد نیاز است. اغلب کمپرسورهای صنعتی با دقت به این پارامتر ارزیابی میشوند. این ویژگی در پمپهای بنزینی و پمپهای برقی متفاوت است و باید به آن توجه شود. این پارامتر در قیمت کمپرس باد تاثیرگذار است و دستگاههایی که قدرت متفاوتی دارند، از قیمت متفاوتی نیز برخوردار هستند.
قیمت کمپرسور باد
عوامل و پارامترهای مختلفی در قیمت کمپرسور هوا، قیمت دستگاه پمپ باد و قیمت کمپرسور هوای فشرده تاثیرگذار است. هرچقدر که یک دستگاه پمپ باد از کیفیت و کارآیی بالاتری برخوردار باشد، قیمت آن نیز افزایش مییابد. کیفیت این دستگاهها نیز به پارامترهای مختلفی بستگی دارد. فاکتورهایی مانند جنس قطعات بهکار رفته، ظرفیت، توان و... بر قیمت دستگاهها تاثیرگذارند. عامل مهم دیگری که در قیمت پمپهای هوا مؤثر است، شرکت سازنده و برند این دستگاهها است. محصولات برندهای شناخته شده و معروف اغلب از کیفیت بالایی برخوردار هستند و قیمت بیشتری نیز دارند. از اینرو، اگر قصد خرید یک دستگاه از برندهای شناخته شده را دارید باید هزینه بیشتری نیز پرداخت کنید.
مخزن پمپ هوا
یکی دیگر از پارامترهایی که در خرید پمپ باد باید به آن توجه کرد، حجم مخزن دستگاه است. البته این فاکتور از اهمیت بالایی برخوردار نیست، زیرا مخزن فقط وظیفه ذخیره هوا را برعهده دارد. دستگاههایی که مخزن بزرگتری دارند، حمل و نقل آنها نیز دشوارتر است. برای افرادی که کمپرسورهای هوا را برای استفاده خانگی میخواهند، دستگاه با حجم مخزن 10 تا 30 لیتر توصیه میشود. برای استفاده کارگاهی و مراکز صنعتی دستگاههایی با حجم مخزن 30 تا 50 لیتر توصیه میشوند. قیمت موتور پمپ باد، قیمت موتور کمپرسور باد، قیمت کمپرسور هوا و قیمت کمپرسور باد با توجه حجم مخزن متغیر است.
قابلیت حمل
قابلیت حمل کمپرسورهای هوا یکی دیگر از نکاتی است که قبل از خرید با آن توجه کرد. هرچه میزان ظرفیت یک دستگاه پمپم هوا بیشتر باشد، وزن آن نیز افزایش مییابد و درنتیجه جابهجایی آنها سختتر خواهد بود. اغلب دستگاههایی که کاربری صنعتی دارند از وزن بالایی برخوردار هستند و در برخی موارد بهوسیله ماشینهای سنگین جابهجا میشوند. این پارامتر در قیمت دستگاه کمپرسور باد و قیمت کمپرسور بادی مؤثر است.
قیمت انواع کمپرسور باد | لیست قیمت کمپرسور باد | قیمت روز پمپ باد
قیمت دستگاه باد به عوامل مختلفی بستگی دارد. شما میتوانید برای اطلاع از قیمت انواع پمپ باد، قیمت پمپ هوا، قیمت پمپباد و لیست قیمت پمپ باد و جزئیات آنها از طریق وبسایت نید صنعت اقدام کنید و یا با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید. بهطور کلی قیمت پمپ باد با توجه به کارآیی آن مناسب و مقرون بهصرفه است و پمپ باد قیمت فروش مطلوبی دارد. فروشگاه کمپرسور باد و پمپ باد فروشی نید صنعت انواع این تجهیزات را در برندهای مختلف به سراسر ایران عرضه میکند. قیمت کمپرسور باد و تجهیزات جانبی آن در این فروشگاه در نازلترین قیمت ارائه میشود.
خرید اینترنتی پمپ باد
از دیرباز افراد برای تهیه لوازم مورد نیاز خود با مراجعه حضوری به فروشگاههای مورد نظر اقدام میکردند. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و افزایش مشغلههای کاری، افراد بسیاری خرید بهصورت آنلاین را جایگزین روشهاس سنتی خرید نمودهاند. شما میتوانید برای خرید اینترنتی کمپرسور باد از طریق وبسایت فروشگاه نید صنعت اقدام کنید. شما همچنین میتوانید برای خرید پمپ باد با کارشناسان بخش فروش این مجموعه تماس حاصل بگیرید. نید صنعت یکی از جامعترین فروشگاههای فروش کمپرسور هوا، فروش کمپرسور باد و سایر تجهیزات صنعتی است که طیف وسیعی از ابزارآلات و لوازم صنعتی را در اختیار مشتریان قرار میدهد. فروشگاه پمپ باد نید صنعت بهمنظور آسودگی خاطر مشتریان خود از خرید اینترنتی تمامی کالاها را با ضمانت اصالت و گارانتی ارائه میدهد. کارشناسان مجرب نید صنعت در طی فرآیند خرید شما را همراهی خواهند نمود و همواره آماده پاسخگویی به هرگونه ابهامات و سوالات شما هستند.
شما هم میتوانید در مورد این کالاها نظر بدهید
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید