قیمت دستگاه حشره کش برقی
-
حشره کش برقی 15×2 وات صاعقه مدل SA215۳,۹۸۷,۵۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 341
-
حشره کش برقی 18×1 وات صاعقه مدل SAPLL118۳,۲۴۱,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 341
-
حشره کش برقی 20×2 وات صاعقه مدل SA220۴,۸۸۰,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 341
-
حشره کش برقی 10×2 وات صاعقه مدل SA210۳,۴۱۲,۵۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 341
-
حشره کش سوپر سایز صاعقه مدل SA240 طرح ایتالیایی۵,۷۷۵,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 341
-
حشره کش چسبی فلزی صاعقه مدل SAG220۳,۲۸۱,۲۵۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 341
-
حشره کش چسبی استیل صاعقه مدل SAGS220۳,۹۳۷,۵۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 341
-
حشره کش برقی صنعتی 40*2 وات شهباز لامپ هیتاچی مدل 180۸,۳۵۰,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 341
-
حشره کش برقی صنعتی 40*2 وات شهباز لامپ آبی پارس ایرانی مدل 180۵,۸۵۰,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 341
-
حشره کش برقی صنعتی 20*2 وات شهباز لامپ هیتاچی مدل 140۶,۵۷۰,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 341
-
حشره کش برقی صنعتی 40*2 وات شهباز لامپ لکیس تایلندی مدل 180۶,۶۸۰,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 341
-
حشره کش برقی صنعتی 20*2 وات شهباز لامپ آبی پارس ایرانی مدل 140۴,۹۷۰,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 341
-
حشره کش برقی صنعتی 20*2 وات شهباز لامپ لیکس تایلندی مدل 140۵,۵۸۰,۰۰۰ تومانامتیاز کاربران: 0تامین کنندگان :
- تایید صلاحیت شده کد 341
حشره کش برقی
حشرات و جانوران موذی با فعالیت خود همواره باعث آزار و اذیت افراد در محیطهای مختلف و به خصوص خانهها میشوند. با شروع فصل گرما نیز فعالیت و تعداد حشرات بیشتر شده و آرامش را سلب میکنند. امروزه با رشد و پیشرفت فناوری، دستگاههای جدیدی روانه بازار شده که جایگزین حشره کشهای قدیمی شدهاند و خطرات کمتری برای سلامتی انسان دارند. حشره کشهای برقی انواع جدیدی از حشره کشها هستند که با انرژی امواج الکترومغناطیس، حشرات و جانوران موذی را از محیط زندگی دور نگه میدارند. در این مقاله قصد داریم به معرفی نسل جدید حشره کشها، انواع آنها و همچنین مقایسه آنها با یکدیگر بپردازیم.
دستگاه حشره کش برقی
حشره کش برقی، دستگاهی است که امواج الکترومغناطیسی را در محیط منتشر میکند و از این طریق بر روی سیستم بدنی حشرات اثر گذاشته و آنها را از محیط دور میکند. محدوده امواج الکترومغناطیس و الکتروسونیکی که این دستگاه از خود ساتع میکند به اندازهای است که فقط بر روی حشرات تاثیر می گذارد و برای انسان ها قابل احساس نیست و خطری برای آنها ندارد. حشره کشهای برقی از طریق انرژی که به محیط میفرستند، باعث فلج و مرگ حشرات شده و محیط زندگی را عاری از هر گونه حشرات مزاحم میکنند.
انواع حشره کش برقی
حشره کشهای برقی انواع مختلفی دارند که حشره کشهای راکتی، قرصی و نوری چند نمونه از آنها هستند. حشره کشهای برقی بر خلاف حشره کش های قدیمی، تهدیدی برای سلامتی انسان به شمار نمیروند و استفاده از آنها آسان است. این حشره کشها با قیمتهای بسیار مناسب در بازار موجود هستند که بسته به نوع محیط میتوانید آنها را تهیه کرده و از شر حشرات مزاحم و موذی راحت شوید.
حشره کش راکتی
حشره کش راکتی، به شکل یک راکت تنیس است که با استفاده از انرژی برق، حشرات و جانوران کوچک موذی را از بین میبرد. حشره کشهای راکتی نسل جدیدی از حشره کش های برقی هستند که در کمترین زمان ممکن حشرات را نابود می کنند. حشره کش راکتی برا نابود کردن حشرات و جانوران به مواد شیمیای مضر نیاز ندارد و به همین دلیل است که سلامتی انسان را به خطر نمی اندازد. حشره کش های راکتی با انرژی برقی موجود در ساختار خود در مدت زمان کوتاهی حشرات را به دام می اندازد.
حشره کش قرصی
با شروع فصل گرما فعالیت و تعداد حشرات و تولید مثل آن ها افزایش یافته و بیشتر در خانه ها دیده می شوند و از این رو انسان ها همیشه به دنبال راهی بوده اند تا این موجودات را از بین ببرند. حشره کش های قرصی نوع جدیدی از حشره کش های برقی هستند که با نیروی برق شهری کار می کنند. در داخل این حشره کش ها، قرص های حشره کش جای می گیرد و با نیروی تولید شده توسط دستگاه، مواد موجود در قرص در هوا پخش شده و حشرات را از بین می برد. توجه داشته باشید که استفاده مداوم از حشره کش ها سلامتی انسان را به خطر می اندازد، زیرا مواد شیمیایی مضری در ساختار این قرص ها به کار رفته که تاثیرات خطرناکی بر سیستم تنفسی انسان می گذارد.
حشره کش نوری
بر خلاف حشره کش های قرصی، در ساختار حشره کش های نوری از قرص استفاده نمی شود بلکه نوری که در ساختار این نوع از حشره کش ها وجود دارد، حشرات در حال پرواز را به خود جذب کرده و آن ها را نابود می کند. این نوع از حشره کش ها با نیروی برق کار می کنند و با نوری که ساطع می کند موجب کشته شدن آن ها می شود. حشره کش های نوری به دلیل نداشتن عوارض برای سلامتی انسان، بهترین و پرکاربردترین نوع حشره کش ها هستند.
حشره کش برقی صنعتی
حشره کش های برقی صنعتی در متراژها و فضاهای بزرگ مانند ادارات، صنایع و کارخانجات مورد استفاده قرار می گیرد. در ساختار حشره کش های برقی صنعتی از لامپ های uv فرا بنفش استفاده می شود که حشرات و جانوران را به خود جذب کرده و آن ها را نابود می کند. نوع دیگری از حشره کش های برقی صنعتی، از امواج الکترو مغناطیسی در ساختار خود استفاده میکند که بر روی سیستم عصبی حشرات و جانوران موذی تاثیر گذاشته و در کوتاه مدت باعث نابودی آنها می شود و به این ترتیب محیط را عاری از هرگونه حشرات می کند. قیمت این نوع از حشره کش ها نسبت به سایر انواع حشره کش های برقی کمی بیشتر است و آن به دلیل نوع کاربرد، اندازه و ساختار آن در محیط های بزرگتر است. از حشره کش خای برقی صنعتی بیشتر در مزارع کشاورزی، کارخانجات، بیمارستان ها و ادارات استفاده می شود.
راهنمای خرید حشره کش برقی
برای خرید حشره کش برقی لازم است به نکات زیر توجه کرد:
1.نوع دستگاه: حشره کش ها به دو نوع قرصی و نوری تولید می شوند.
نوع قرصی نسبت به نوری از لحاظ قیمت مناسب تر است و کارآیی بیشتری نسبت به بقیه مدل ها دارد.
حشره کش نوری بدون استفاده از قرص است و از طریق نوری که دارد حشرات را به سمت خود جذب می کند و ازبین می برد.
2.اندازه محیط: استفاده از هر نوع حشره کشی باید از لحاظ اندازه و ابعاد متناسب با محیط باشد.
3.داشتن مخزن: از قابلیت های دستگاه حشره کش داشتن مخزن و بدون صدا است زیرا لاشه های حشرات کشته شده درون آن ها ریخته می شود و از بروز آلودگی داخل محیط جلوگیری می کند.
4.قابلیت تعویض لامپ: حتما در هنگام خرید به قابلیت تعویض لامپ توجه داشته باشید زیرا دستگاه هایی که این قابلیت را ندارند دیگر دستگاه قابل استفاده نیست.
5.توجه به میزان صدا: یکی از ویژگی هایی که یک دستگاه باید داشته باشد کم صدا بودن آن است زیرا صدای زیاد باعث ایجاد آلوگی صوتی به هم خوردن آرامش خواب شما می شود.
6.تمیز کردن دستگاه حشره کش به آسانی انجام شود زیرا حشرات تماس زیادی با دستگاه دارند بنابرای نظافت دستگاه اهمیت بسزایی دارد.
مزایای حشره کش برقی
از مزایای حشره کش های برقی می توان به کم عارضه بودن آن ها، نداشتن خطرات و تهدیدات برای سلامت انسان، کم ضرر برای محیط و قیمت مناسب و همچنین نابود کردن تعداد زیادی از حشرات در مدت زمان بسیار کوتاه تر، و قابل استفاده در تمامی مکان ها اشاره کرد.
انواع دستگاه دور کننده حشرات:
از زمان گذشته تا به الان، نحوه ی بکارگیری حشره کش ها به صورت اسپری و پودر استفاده می شود ولی با پیشرفت علم صنعت، انواع دستگاه دور کننده حشرات ساخته شده که مزیت های بسیار خوبی دارند.
1. التراسونیک:
این دستگاه ها با منتشر کردن صدا، باعث تولید فرکانس هایی می شود. که این صدا برای حشرات و جانوران موذی غیر قابل تحمل و سرسام آوراست ولی این صداها توسط گوش انسان شنیده نمی شود پس به این دلیل فراصوت خوانده می شود. این دستگاه باعث از بین رفتن حشرات نمی شود بلکه باعث دور ماندن حشرات از محیط می شود.
2. امواج رادیویی:
انرژی این دستگاه به وسیله ی پیوندهای یونی تامین می شود و منجر به تولید گرما می شود. انرژی تولید شده این دستگاه به وسیله ی امواج رادیویی سبب می شود حشرات موذی به آن محل نزدیک نشوند.
نکات مهم برای خرید حشره کش برقی
حشره کش های برقی در انواع مختلف در بازار موجود هستند که بسته به نوع محیط و کاربرد توسط افراد خریداری می شوند. به هنگام خرید حشره کش برقی باید به نوع آن، نوع برند، قیمت ، موارد و موانع استفاده حشره کش، مزایا و معایب آن توجه نمود تا بهترین خرید را داشته باشید.
حشره کش های برقی در چه مکان هایی نصب می شوند ؟
حشره کش ها در مکان های گوناگونی استفاده می شوند که بر اساس مکانی که استفاده می شوند به دو دسته ی صنعتی و خانگی طبقه بندی می شوند:
1)حشره کش برقی صنعتی:
این دستگاه از قدرت و توان بالایی بهره مند است. و در سایز های بزرگی ساخته شده است و نقش این دستگاه نابودی حشرات و جانوران موذی، به وسیله ی لامپ های استفاده شده در حشره کش هاست. از این دستگاه در محیط هایی مثل گلخانه ها، مرغداری، رستوران و کارخانه های مواد غذایی استفاده می شود. بنابراین برای داشتن محیطی بهداشتی توصیه می شود از این دستگاه استفاده شود.
2)حشره کش خانگی:
این حشره کش ها در محیط های کوچکی مثل خانه ها و مغازه ها مناسب هستند. برخلاف حشره کش های صنعتی در سایز های کوچکتری ساخته می شوند. در ساختمان این دستگاه ها از لامپ استفاده نمی شود و فقط به وسیله فرکانس های ایجاد شده حشرات را نابود و دور می کنند.
جمع بندی
در این مقاله به معرفی حشره کش های برقی و انواع آن پرداختیم. همانطور که گفتیم حشره کش های برقی جدیدترین نوع حشره کش ها هستند که عارضه کمتری نسبت به حشره کش های معمولی دارند و با استفاده از انرژی برق و امواج الکترومغناطیس حشرات را در مدت زمان کوتاه تر و برای مدت طولانی تری نابود می کنند.
شما هم میتوانید در مورد این کالاها نظر بدهید
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید