دسته بندی

لیست قیمت کلید اتوماتیک

مشاهده فیلترها

کلید اتوماتیک

در صنایع و کارگاه‌ های مجهز به وسایل پیچیده و پرقدرت که ولتاژ مصرفی بالایی دارند و آمپر زیادی از برق می‌ کشند، یکی از مهم‌ ترین ادوات و ابزارآلات برقی مورد نیاز، کلید اتوماتیک است. این کلید با مدیریت دقیق جریان عبوری از مدار یک محیط، انواع نشتی‌ های برق یا خروج ولتاژ را شناسایی کرده و به‌ سرعت برق را قطع می‌ کند.
کلید اتوماتیک، در واقع، مجموعه‌ ای از انواع رله‌ هاست که هر کدام برای نوع خاصی از خروج یا نشتی برق طراحی شده‌ اند. این کلید با بررسی مداوم جریان و ولتاژ برق در مدار، در صورت وجود اختلاف میان ولتاژ ورودی و خروجی، به‌ سرعت برق را قطع می‌ کند.
کلید اتوماتیک

ساختار کلید اتوماتیک

هر کلید اتوماتیک از چهار نوع رله تشکیل شده است که عبارت‌ اند از:
  1. رله حرارتی: اگر مقدار جریان از حد مجاز بیشتر شود، بی‌متال درون کلید گرم شده و پس از انبساط، جریان برق را قطع می‌کند.
  2. رله مغناطیسی: در صورت اتصال کوتاه در مدار، سنسورهای مغناطیسی داخل رله عمل کرده و جریان برق را قطع می‌کنند.
  3. رله نشتی زمین: این رله عملکردی شبیه به رله مغناطیسی دارد. در صورتی که بخشی از جریان برق به زمین برگردد، فعال شده و جریان برق را قطع می‌ کند.
  4. رله تنظیم جریان: در کلیدهای اتوماتیک این امکان فراهم است که مقدار آمپری که انتظار دارید رنج عملکردی دستگاه باشد را تنظیم کنید. این رله‌ها که برای تشخیص اضافه‌ بار ساخته شده‌ اند، قابلیت تنظیم آمپر بر اساس نیاز شما را دارند.
توجه: کلیدهای اتوماتیک از رله‌ها پیشرفته‌تر و طراحی بهتری دارند که آن‌ها را از رله‌های ساده متمایز می‌کند.
در نهایت، کلید اتوماتیک قادر است جریان اضافی برق یا نشتی برق را تشخیص داده و با قطع به‌موقع آن از خساراتی مانند سوختن دستگاه‌های الکتریکی و یا برق‌گرفتگی جلوگیری کند.

انواع کلید اتوماتیک و کاربرد آن ها

کلیدهای اتوماتیک انواع مختلفی دارند که در زیر به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:
  1. کلید اتوماتیک کامپکت: یکی از رایج‌ ترین کلیدهای اتوماتیک است، چرا که ساختار آن برای مصارفی نه‌ چندان صنعتی و پیچیده و نه برای مصارف ساده خانگی مناسب است. از این رو، در ادوات برقی کوچک‌ تر مانند تابلوهای برق کاربرد دارند. ضمن اینکه این کلیدها ساختاری کوچک و جمع‌ و جور دارند که استفاده و خرید کلید اتوماتیک کامپکت را آسان می‌ کند.
  2. کلید اتوماتیک تک فاز و سه فاز: این کلیدها برای صنایع نه‌ چندان بزرگ و مصارف خانگی طراحی شده‌ اند.
  3. کلید اتوماتیک قدرت: این کلید برای جریان‌ های بسیار بزرگ طراحی شده است و در نیروگاه‌ ها و صنایع سنگین استفاده می‌ شود.
  4. کلید اتوماتیک مینیاتوری: این کلید بیشتر کاربرد خانگی دارد و در مدارهایی که آمپر بالایی ندارند، به کار می‌ رود.

راهنمای جامع خرید کلید اتوماتیک

با توجه به اهمیت و کاربرد کلیدهای اتوماتیک، برای خرید مناسب و متناسب با نیازهای خود، باید به نکات زیر توجه کنید:
  • توجه به برند و گارانتی: استفاده از بهترین برندها مانند اشنایدر، زیمنس، پارس فانال و هیوندای اهمیت زیادی دارد، زیرا کیفیت بالا و خدمات پس از فروش، عملکرد طولانی‌ مدت را تضمین می‌ کنند.
  • تطابق جریان نامی و کلید: هر دستگاهی جریان نامی مشخصی دارد. شما باید کلید اتوماتیکی را انتخاب کنید که با جریان نامی مدار تطابق داشته باشد.

قیمت کلیدهای اتوماتیک

قیمت کلیدهای اتوماتیک به مدل و نوع آن بستگی دارد و یکی از مهم‌ ترین عوامل تعیین‌ کننده است. با این حال، مانند دیگر محصولات الکترونیکی و صنعتی، قیمت آن‌ ها ثابت نیست و با توجه به نوسانات بازار متغیر است. به‌ طور کلی، قیمت کلید های اتوماتیک در بازه‌ای از 200 هزار تومان تا چند میلیون تومان قرار دارد.

سؤالات متداول کلید اتوماتیک

  1. کلید اتوماتیک چیست؟ کلید اتوماتیک یک کلید صنعتی است که جریان برق را بررسی کرده و در صورت تشخیص نشتی یا مشکل در جریان، مدار را قطع می‌ کند.
  2. بهترین برند های تولیدکننده کلید اتوماتیک کدام‌ اند؟ برندهای اشنایدر، زیمنس، هیوندای و پارس فانال از برندهای معتبر و رایج در این حوزه هستند.
نظرات کاربران

شما هم می‌توانید در مورد این کالاها نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید