برچسب

استابلایزر سه فاز

مشاهده فیلترها

استابلایزر سه فاز

استابلایزر وسیله‌ای است که می‌تواند ولتاژ ورودی 320 تا 450 را دریافت کرده و یک ولتاژ 380 ولت ثابت و بدون پرش را به‌صورت خروجی تحویل دهد. در واقع، استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ است و شامل مدارهای کنترل الکترونیکی ساده می‌باشد که وظیفه نظارت و کنترل تغییرات ولتاژ و همچنین نگهداری سیستم را به عهده دارد؛ در نتیجه با کنترل نوسانات برق از آسیب دیدن وسایل برقی جلوگیری می‌کند. با خرید استابلایزر و با داشتن سیستم میکروپروسسور، ولتاژ ورودی را اندازه گیری می‌کند، افزایش یا کاهش ولتاژ را شناسایی کرده و آن را تصحیح می‌کند.

قیمت استابلایزر برق سه فاز

استابلایزر سه فاز وسیله ای است که اجازه نمی دهد تا نوسانات برق به تجهیزات الکتریکی انتقال پیدا کرده و به آن ها آسیب بزند. استابلایزر سه فاز که به آن ترانس اتوماتیک هم گفته می شود معمولا ولتاژ های 380 تا 450 را دریافت می کند و ولتاژ خروجی ثابت و یکدست ارائه می دهد. این استابلایزرها از نظر محل استفاده و همین طور ولتاژ با استابلایزرهای تک فاز تفاوت دارند. یک مبحث مهم نیز درمورد استابلایزر های سه فاز قیمت خرید آن هاست. قیمت استابلایزر سه فاز به کیفیت متریال، نوع و همین طور برند سازنده آن بستگی دارد و در مدل های مختلف قیمت ها تفاوت پیدا می کند.

استابلایزر سه فاز

انواع استابلایزر سه فاز

استابلایزرهای سه فاز به دسته‌های استابلایزر سه فاز رله‌ای و استابلایزر سه فاز سوئیچینگ تقسیم‌بندی می‌شوند. استابلایزرهای سه فاز رله‌ای که با نام ترانس برق سه فاز نیز شناخته می‌شوند، در قسمت خروجی آن‌ها تعدادی سیم‌پیچی قرار گرفته است.
در این نوع از استابلایزر هنگامی که به ولتاژ برق متصل شود، مدار به‌کار رفته در آن شروع به اندازه‌گیری ولتاژ می‌کند. سپس رله‌ای توسط مدار برای تنظیم ولتاژ خروجی مشخص می‌شود. این استابلایزر برای ولتاژ خروجی عدد دقیقی نشان نمی‌دهد و در یک بازه مشخصی نوسانات ولتاژ را جبران می‌کند. استابلایزر سه فاز رله‌ای اغلب برای کاربری خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد و از قیمت نسبتا مناسبی برخوردار است.
استابلایزر سه فاز بطور کلی به سه دسته تقسیم میشود:

  • استابلایزر سه فاز صنعتی: قیمت استابلایزر صنعتی با توجه به قدرت آن متغییر می باشد ولی معمولا دارای قدرت 15KVA است به دلیل قدرت بالای آن بیشتر در فعالیت های صنعتی بیشتر تقاضا دارد.

  • استابلایزر سه فاز خانگی: قیمت استابلایزر سه فاز خانگی با توجه نوع مصرفی آن و به علت استفاده زیاد در خانه ها و ادارات که وسایل برقی همچون یخچال، تلوزیون، کامپیوتر از توجه ویژه ای زیادی برخوردار است.

  • استابلایزر سه فاز سوئیچینگ: یکی از جدید ترین و دقیق ترین انواع استابلایزر ها است که به علت استفاده از سوئیچینگ و کلید های هوشمند ولتاژ خروجی برق شهر تا ثابت کند

استابلایزر سه فاز خانگی

استابلایزرهای سه فاز مانند دیگر مدل های استابلایزر از مدارهای کنترل برخوردار است که به منظور بررسی و کنترل ولتاژ لوازم برقی و تجهیزات الکترونیکی به کار می رود. استابلایزر سه فاز در جاهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد که یکی از آن ها لوازم خانگی است. استابلایزرهای سه فاز ولتاژهای 380 تا 450 ولت را دریافت کرده و خروجی ولتاژ 380 درجه ولت را ایجاد می کند. معمولا از استابلایزرهای برق سه فاز در لوازم صنعتی و حافظتی استفاده می شود، اما در لوازم خانگی نیز کاربرد دارد.

استابلایزر سه فاز صنعتی

استابلایزر سه فاز صنعتی یا ترانس برق به دستگاهی گفته می شود که ولتاژ را برای تجهیزات الکترونیکی ثابت نگه می دارد و اجازه نمی دهد تا لوازم برقی از نوسانات برق آسیب ببینند. استابلایزر سه فاز در صنایع مختلف و ماشین آلات صنعتی به وفور استفاده می شود و ولتاژهای بین 150 تا 350 ولت را جبران و تنظیم می کند و حتی افت و خیز ولتاژ را کنترل می کند. استابلایزرهای سه فاز صنعتی از وسایل برقی و سیستم های الکترونیکی صنعتی در مقابل اضافه بار، رعد و برق  و... محافظت می کند.  

استابلایزر سروو موتوری

این استابیلایزر سه‌فاز یک تثبیت کننده قدرتمند ولتاژ است و از طریق گردش هوا خنک می‌شود. سیم‌پیچی در درون این دستگاه، بر روی هسته‌های حلقوی تعبیه شده و بسیار سریع و دقیق ولتاژ خروجی را تثبیت و جبران می‌کند.

این نوع از استابلایزر سه فاز به‌صورت گیربکس‌دار و بدون گیربکس می‌باشد و شامل یک الکتروموتور بوده که مدارهای الکترونیکی در کنار آنها طراحی شده‌است. این تجهیزات باعث افزایش دقت الکتروموتور و همچنین افزایش دقت کنترل زاویه، شتاب و سرعت می‌گردند. استابلایزر سرو موتوری دستگاهی می باشد که در سیستم های الکتریکی برای نگهداری سطح ولتاژ کاربرد دارد.

استابلایزر رله ای

به این نوع از استابیلایزر سه فاز، مدل ترنسی هم گفته می‌شود. این مدل شامل چند سیم‌پیچ در خروجی بوده که بر روی هر کدام یک رله متصل شده‌ است. مدار این استابلایزر با اندازه گیری ولتاژ ورودی مشخص می‌کند که تنظیم ولتاژ خروجی بر عهده کدام رله باشد. توجه داشته باشید که فاصله ولتاژ رله‌ها کمتر از 10 ولت نیست و سرعت و دقت بالایی برای تثبیت ولتاژ دارد. شما می توانید برای اطلاع ازقیمت این استابلایزر به لیست قیمت سه فاز فاراتل مراجعه فرمایید.

انواع مدل ها شامل موارد زیر است:

  • استابلایزر سه فاز 9 کاوا امگا مدل OMG-33-9K
  • استابیلایزر سه فاز 36 کاوا فاراتل مدل 253 Farapower
  • استابلایزر ۳ فاز 50 کاوا امگا مدل k50-33 OMG-
  • استابلایزر سه فاز 20 کاوا امگا مدل k20-33 OMG-

نکات خرید استابلایزر سه فاز

در زمان خرید استابلایزر سه فاز باید به چند فاکتور توجه کنید. علاوه بر قیمت دستگاه، خدمات پس از فروش و گارانتی نیز از فاکتورهای اصلی در زمان خرید دستگاه است. توان، فناوری ساخت، کشور سازنده، دامنه جبران سازی ولتاژ، کیفیت ساخت، گواهینامه‌ها و تاییدیه‌ها هم از دیگر مواردی هستند که در زمان خرید استابلایزر باید مورد توجه قرار بگیرند. در زمان خرید، مشخصات دستگاه خود را در نظر داشته باشید و استابلایزر سه فاز متناسب با آن را خریداری کنید.
فروشگاه اینترنتی نید صنعت، یکی از فروشگاه های تخصصی در عرصه استابلایزر می باشد که انواع بهترین استابلایزر ها از جمله استابلایزر فاراتل، استابلایزر سارا، استابلایزر امگا، استابلایزر دلتا و ... 

ویژگی‌های استابلایزر سه فاز

  • استابلایزر سه فاز تمایل دارد که در صورت وجود بار متعادل خطی، نویز را جمع کرده و به صفر برساند. انتقال قدرت به یک بار متعادل خطی ثابت در استابلایزر سه فاز به کاهش ارتعاشات موتور و ژتراتور کمک می‌کند.
  • استابلایزر سه فاز می‌تواند یک میدان مغناطیسی تولید کند که در جهتی خاص بچرخد و این قابلیت باعث ساده شدن طراحی موتور استابلایزر می‌شود.
    در این استابلایزر کنترل هر فاز به صورت مجزا است و سه صفحه نمایش دیجیتال برای نشان دادن جریان مصرفی و ولتاژ خروجی وجود دارد.
  • استابلایزر 3 فاز این قابلیت را دارد که بتوان هر فاز استابلایزر را به‌صورت استابلایرز تک فاز استفاده کرد.
  • این استابلایزر قابلیت نویزگیری دارد.
  • دارای کلید bypass و کلید تنظیم ولتاژ ورودی است.
  • و در آخر باید توجه کرد که قابلیت تنظیم ولتاژ خروجی تا 400 ولت نیز در استابلایزر سه فاز وجود دارد.

استابلایزر سه فار

کاربرد استابلایزر سه فاز

از استابلایزر سه فاز می‌توان در بخش‌های صنعتی و خانگی استفاده کرد. از استابلایزر ۳ فاز به عنوان ترانس اتوماتیک از جمله آپارتمان‌های مسکونی و اداری به صورت مجزا برای هر دستگاه و یا استفاده از یک استابلایزر در کل واحد برای محافظت از کامپیوتر، تلویزیون، یخچال، کولرگازی و غیره استفاده می‌شود.
به‌علاوه، این دستگاه در محیط‌های بیمارستانی مانند اتاق عمل، سی‌تی‌اسکن، MRI، سونوگرافی، یونیت‌های دندانپزشکی و در محیط‌های صنعتی برای دستگاه های CNC، کوانتومتر، چاپ، بسته بندی و... کاربرد دارد. علاوه‌بر این‌ها، استابلایزر برای استفاده عمومی مانند پمپ آب، آسانسور، تالارها و سالن‌های نمایش و همچنین در ایستگاه‌های رادیویی، تلویزیونی، مخابراتی، ضبط ویدئویی و... نیز به کار می‌رود.

خرید استابلایزر سه فاز

مزیت‌های استابلایزر سه فاز

مهم‌ترین مزیت استفاده از استابلایزرها محافظت در برابر ولتاژ بالا، رعد و برق و نوسانات لحظه‌ای می‌باشد. اگر به هر دلیلی برق شهری نوسان ولتاژ داشت، با استفاده از استابلایزر سه فاز و تثبیت ولتاژ می‌توان راندمان دستگاه‌های مصرف کننده را بالا برد.
افت ولتاژ برق شهری باعث اختلال در عملکرد لوازم، پایین آمدن دور موتور و مصرف بالای برق می‌شود. استابلایزر سه فاز با تثبیت ولتاژ باعث افزایش راندمان، کاهش اتلاف انرژی و کاهش مصرف برق می‌گردد.

تفاوت استابلایزر سه فاز با محافظ برق

​محافظ دارای یک برد الکتریکی است که با کم و زیاد شدن ولتاژ برق جریان قطع می شود ولی استابلایزر روی جریان ورودی تاثیر زیادی دارد و با کم و زیاد شدن ولتاژ برق داخل خود دستگاه این نوسانات را کنترل و خارج می کند و جریان برق قطع نمی شود. استابلایزر در زمان نوسانات برق فشار یا آسیبی روی دستگاه مصرف کننده ندارد ولی محافظ به علت قطعی وصلی امکان آسیب روی دستگاه مصرف کننده دارد

استابلایزر سه فاز

نظرات کاربران

شما هم می‌توانید در مورد این کالاها نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید