برچسب

دستگاه موتور جوش

مشاهده فیلترها

عملیات جوشکاری فرآیندی است که به منظور ایجاد اتصال دائم بین دو قطعه مورد استفاده قرار می‌گیرد. این عملیات توسط دستگاه موتور جوش با ایجاد جریان الکتریکی انجام می‌شود. موتور جوش ابزاری برقی است که جهت اتصال انواع مصالح فلزی و غیرفلزی کاربردهای بسیاری دارد و می‌تواند به صورت الکتریکی، لیزری یا شیمیایی باشد. انواع مختلف این دستگاه‌ها با توجه به ویژگی‌هایی که دارند، در عملیات‌های متفاوتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در عملیات جوشکاری میله‌ای به نام الکترود که توسط یک قوس الکتریکی و با شدت جریان بالا ذوب شده‌است، موجب اتصال دو قطعه مورد نظر می‌گردد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی طیف گسترده‌ای از دستگاه‌های جوش با عملکرد متفاوت به بازار عرضه می‌شوند. این دستگاه‌ها با برندهای آروا، رونیکس، محک، ادون، توسن و... تولید شده و در اختیار کاربران قرار می‌گیرند.

انواع دستگاه موتور جوش

دستگاه‌های موتور جوش با توجه به پارامترهای مختلفی به چهار دسته کلی دستگاه جوش ترانسفورماتور، موتور جوشکاری دینامی، دستگاه جوش اینورتر و موتور جوش رکتیفایر تقسیم می‌شوند. دستگاه‌های رکتیفایر برای جوشکاری‌های صنعتی و بزرگ و اینوترها برای امور کوچک‌تر و جوشکاری‌های سبک مورد استفاده قرار می‌گیرند. در ادامه به شرح کلی از انواع موتور جوش می‌پردازیم.

دستگاه جوش ترانسفورماتور

دستگاه‌های جوشکاری ترانسفورماتور از ساده‌ترین نوع دستگاه‌های جوش هستند که جریان متناوب با شدت کم و ولتاژ زیاد را به جریان الکتریکی با شدت بالا و ولتاژ کم تبدیل می‌کنند. این دستگاه‌های جوش به وسیله یک فیش صنعتی به برق شهری متصل شده و توسط دو ترمینال خروجی که کابل انبر و کابل اتصال به آن‌ها متصل می‌شود، جریان مناسب عملیات را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. اساس کار ترانس جوش به دو سیم‌پیچ استوار است که سیم‌پیچ اولیه دارای تعداد دور کمتر و سیم‌پیچ ثانویه دارای تعداد دور بیشتری است. از این‌رو، این دستگاه برای جوشکاری‌هایی که دارای شدت جریان بالا و ولتاژ پایین هستند، برق مناسب را فراهم می‌کنند. دستگاه‌های ترانسفورماتور مجهز به سیستم تنظیم آمپر برای استفاده از الکترودهای مختلف هستند که میزان آمپر هر ترمینال در کنار آن ثبت شده‌است.

دستگاه موتور جوش رکتیفایر

رکتیفایرهای جوشکاری مبدل‌هایی هستند که جریان متناوب 220 ولت یا 380 ولت ورودی را به جریان مستقیم تبدیل می‌کنند. این دستگاه‌ها اغلب با جریان برق سه‌فاز کار می‌کنند و برق را توسط فیش مخصوص دریافت می‌نمایند. رکتیفایرها در حقیقت همان ترانسفورماتور هستند که به آن‌ها یک سیستم یکسوکننده جریان الکتریکی اضافه شده‌است. در این دستگاه‌ها تغییر آمپر توسط یک پتانسیومتر با کلید گردشی صورت می‌گیرد و میزان آمپر خروجی در یک صفحه کوچک نمایش داده می‌شود. برخی از رکتیفایرها دارای کلید انتخاب جریان مناسب برحسب نوع الکترود جوشکاری هستند که راحتی در جوشکاری و پایداری قوس را فراهم می‌آورند.

موتور جوشکاری دینامی

دستگاه‌هایی که برق متناوب شهری را به برق مناسب برای عملیات جوشکاری تبدیل می‌کنند، در حقیقت یک مبدل جریان هستند. با این تعریف، ترانسفورماتورها و رکتیفایرها نیز یک مبدل جریان هستند که از برق متناوب شهری تغذیه نموده و جریان مناسب برای جوشکاری را فراهم می‌کنند. دینام جوشکاری نیز یک مبدل جریان برق مستقیم است که از یک موتور که ژنراتور را به گردش درمی‌آورد، تشکیل شده‌است. اگر موتور محرکه دینام از نوع بنزینی یا گازوئیلی باشد، دستگاه موتور جوش نامیده می‌شود و اگر از نوع الکتریکی باشد، دینام جوش نامیده می‌شود.

دستگاه موتور جوش اینورتر

دستگاه جوش اینورتر نسل جدیدی از دستگاه‌های جوشکاری است که با توجه به مزیت‌هایی که ارائه می‌دهد، در بیشتر فعالیت‌های جوشکاری کارایی دارد. منبع تغذیه در این دستگاه‌ها جریان بالا برای جوشکاری را فراهم می‌کند. این دستگاه‌ها در مقایسه با سایر دستگاه‌های جوش به‌طور قابل توجهی سبک‌تر هستند و مصرف برق پایین‌تری دارند. موتور جوش قدیمی به وسیله یک ترانسفورماتور شدت جریان کم با ولتاژ بالا را به جریان بالا با ولتاژ پایین تبدیل می‌کند. سپس با استفاده از رکتیفایر جریان متناوب به جریان مستقیم تبدیل می‌شود. اما دستگاه‌های اینورتر در ابتدا به کمک رکتیفایر جریان متناوب ورودی را به جریان مستقیم تغییر می‌دهند. استفاده از تکنولوژی جدید در دستگاه‌های اینورتر هزینه ساخت و قیمت دستگاه موتور جوش را نسبت به قیمت موتور جوش قدیمی کاهش می‌دهد.

نکات مهم در خرید موتور جوش

اولین و مهم‌ترین نکته‌ای که در خرید موتور جوش ارزان و سایر دستگاه‌های جوش باید به آن توجه داشت، انتخاب یک دستگاه مناسب با نوع کاربری است. برای این منظور در ابتدا باید نوع کار خود را مشخص کرده و سپس با توجه به آن دستگاه مناسب را خریداری نمود. جنس و ضخامت قطعاتی که قرار است جوشکاری شوند نیز در انتخاب دستگاه جوش مؤثر است. میزان برق مصرفی نیز دیگر از فاکتورهای مهم در خرید دستگاه موتور جوش است که باید به آن توجه شود. پایین بودن میزان مصرف برق یک ویژگی مثبت در این دستگاه‌ها به‌ شمار می‌رود. اینورترهای جوشکاری مصرف برق کمی دارند و در مقابل کیفیت بالای جوشکاری را فراهم می‌آورند.

یکی دیگر از نکاتی که باید مورد توجه قرار گیرد، شدت جریان دستگاه جوش است. این فاکتور قدرت این دستگاه‌ها را مشخص می‌کند؛ به این صورت که هرچه میزان شدت جریان بیشتر باشد، دستگاه توانایی جوشکاری فلزات با ضخامت بیشتر را دارد. قیمت موتور جوشکاری با افزایش شدت جریان افزایش می‌یابد. مورد دیگری که در خرید موتور جوش جدید اهمیت دارد، چرخه عملکرد دستگاه است. این پارامتر مدت زمانی که یک دستگاه جوش می‌تواند بدون وقفه کار کند را نشان می‌دهد. چرخه عملکرد برحسب درصد مشخص می‌شود. دستگاه‌هایی که در مراکز صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند، باید چرخه عملکرد بالایی داشته باشند. اغلب موتور جوش‌های جدید چرخه عملکرد مطلوبی دارند و برای کاربری‌های مختلفی مناسب هستند.

قیمت موتور جوش | قیمت موتور جوش دستی

با توجه به انواع ذکر شده برای دستگاه جوشکاری و ویژگی‌های هر کدام، انواع موتور جوش قیمت متفاوتی دارند. شما می‌توانید برای اطلاع از قیمت انواع موتور جوش در وب‎سایت فروشگاه آنلاین نید صنعت جست‌وجو کنید. نید صنعت نماینده فروش موتور جوش از برندهای مطرح داخلی و خارجی است که انواع موتور جوش نسل جدید، موتور جوش دستی و دیگر ابزارآلات را در نازل‌ترین قیمت عرضه می‌کند. کارشناسان مجرب این فروشگاه در تمامی مراحل خرید شما را همراهی می‌کنند و به شما در انتخاب مناسب‌ترین محصول با توجه به نوع نیازتان یاری می‎رسانند. تمامی محصولات خریداری شده از این فروشگاه با ضمانت در قیمت، کیفیت، اصالت و گارانتی کالا ارائه شده و به مشتریان عرضه می‌گردند.

نظرات کاربران

شما هم می‌توانید در مورد این کالاها نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید