ژنراتور برق اضطراری
ژنراتور اضطراری برق
ژنراتور اضطراری برق که به آن دستگاه یو پی اس (ups) هم گفته میشود برای تأمین برق مورد نیاز ساختمان در زمانی که برق شهر قطع است، کاربرد دارد. در سالهای اخیر که در فصل تابستان زیاد با قطعی برق مواجه شدهایم، بارها تجربه اختلال در کار، خاموشی دستگاهها و ... را تجربه کردهایم. تمام شدن شارژ گوشی، از کار افتادن یخچال، تلویزیون و سایر وسایل برقی از مشکلاتی است که در نتیجه قطعی برق ایجاد میشود. در ساختمانهای اداری و تجاری هم مشکلات دیگری از جمله قطعی سیستم، گرم شدن ساختمان و ... اتفاق میافتد. به همین دلیل استفاده از یک ژنراتور برق اضطراری در این مواقع ضرورت دارد.
حالا موتور برق یا همان ژنراتور اضطراری برق میتواند همه این مشکلات را برطرف کند. اگر میخواهید در مورد این محصول و قیمت موتور برق بیشتر بدانید با ما همراه باشید.
قیمت ژنراتور برق اضطراری ساختمان
همه ی ساختمان ها به ژنراتور برق اضطراری احتیاج ندارند. نیاز به ابن ژنراتور به عوامل متعددی مانند کاربری و نوع ساختمان بستگی دارد. بعنوان مثال مراکز تجاری بزرگ، بیمارستان ها و صنایع حیاتی که به برق پایدار در شرایط اضطراری به آن نیاز دارند. ولی در مکان هایی مثل ساختمان های اداری و مسکونی کوچک کمتر به ژنراتور برق اضطراری نیاز می شود.
ژنراتور برق اضطراری برای حفاظت از مال و جان در مقابل قطع برق نصب می شود. این دستگاه عموما کوچک است که اگر با مشکل خرابی یا قطع برق شبکه مواجه شویم برق را تامین می نماید و در بیرون از فضای اصلی بیمارستان یا ساختمان قرار می گیرد که به اتاق نزدیک نیست.
مزایای خرید موتور برق اضطراری ساختمان
خرید ژنراتور برق اضطراری ساختمان مزیتهایی را به همراه دارد که عبارتند از:
- عمر طولانی
- طراحی فشرده
- سطح انتشار کم
- کم صدا در حین کار
- مکانیزم عملکرد ساده
- قابلیت تنظیم و استفاده آسان
در گذشته دستگاههای UPS به صورت دیزلی طراحی میشد. محصولات قدیمیتر صدای بیشتری را در حین کار تولید میکردند که کمی آزاردهنده بود. اما در سالهای اخیر مدلهای مدرنتری هم راهی بازار شده است که در حین کار صدای کمی تولید میکنند.
ژنراتور برق اضطراری خانگی
ژنراتور چیست؟ موتور برق، ژنراتور برق یا سیستم ups دستگاهی که قادر است برای مدت زمان بین 3 یا 4 ساعت برق مورد نیاز ساختمان را تأمین کند. برای مثال بیمارستانهایی که تجهیزات بسیار حساس (مثل دستگاه اکسیژن) دارند، در مواقع قطعی برق باید از یک مولد الکتریکی استفاده کنند.
ژنراتور برق اضطراری همانند موتور برق اتوماتیک، قادر است جریان برق را وارد مدار کند. از مهمترین مزیتهای استفاده از یو پی اس میتوان به پشتیبانی آن از لوازم برقی اشاره کنیم. وقتی جریان برق قطع میشود ممکن است به برخی از لوازم آسیب زیادی وارد شود. در حالی که استفاده از موتور برق میتواند از بروز هر گونه مشکل و ایراد در وسایل برقی جلوگیری کند.
ژنراتور برق اضطراری چگونه کار می کند؟
این نوع ژنزاتور به طور مستقیم به تابلو برق وصل است. عملکرد این دستگاه به این شکل است که بعد از قطعی برق به سوئیچ انتقال خودکار ATS فقط در چند ثانیه ژنراتور را راه می اندازد. بعد از قطع شدن برق دستور روشن شدن را به ژنراتور می دهد و وسایل برقی را روشن می کند. و زمانی که این کنترل کننده تشخیص بدهد که برق شهری وصل شده و میزان آن کافی است، ژنراتور توسط فرمان سوئیچ ATS قطع می شود. اگر موتور برق شما به سیستم ATS مجهز نبود از سوئیچ دستی یا MTS استفاده می کنند و آن به وسیله شخص خاموش و روشن می شود.
کاربرد ژنراتور برق اضطراری
ژنراتور برق اضطراری در مکان های مختلفی کاربرد دارد که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- در سیستم های امنیتی، دوربین مدار بسته و حفاظتی
- در سیستم های اعلام حریق
- در مراکز رایانه ای، دیتاسنترها و سرورها
- در واحدهای مخابراتی و ماهواره ای
- در اتاق عمل و بیمارستانها
- ساختمان های به ویژه ساختمان هایی مجهز به آسانسور
- در کارخانه های به خصوص صنایعی که قطعی چند لحظه ای برق ضررهای زیادی را وارد می آورد.
قیمت دستگاه برق اضطراری یو پی اس (UPS)
قیمت ژنراتور برق اضطراری براساس چندین معیار مشخص میشود:
- در ابتدا طول عمر و مرغوبیت دستگاه یو پی اس تاثیر زیادی بر روی قیمت این محصول دارد. یک موتور برق قادر است بین 2 تا 3 هزار ساعت کار کند. دستگاههای اضطراری بین 20 تا 40 سال دوام دارند. بر همین اساس هم قیمتشان در بازار متفاوت است.
- برند یک عامل مهم دیگر در تعیین قیمت ژنراتور برق اضطراری برای مراکز مختلف است. برندهای زیادی در بازار موجود است که در بین آنها برخی ایرانی و برخی هم خارجی هستند. در حال حاضر محصولات ایرانی هم کیفیتی مشابه محصولات خارجی دارند و در عین حال ارزانترند.
- نوسانات قیمت ارز هم یک عامل دیگر در تعیین سیستم UPS است. به طوری که با افزایش نرخ دلار شاهد بالا رفتن قیمت این محصول هستیم.
- ظرفیت ژنراتور هم میتواند بر روی قیمت آن تاثیرگذار باشد.
- توان دستگاه UPS هم میتواند قیمت این محصول را مشخص کند.
راهنمای خرید دیزل ژنراتور برق اضطراری
برای خرید ژنراتور برق اضطراری به نکات زیر دقت داشته باشید:
- این محصول در اندازه و ظرفیتهای مختلف تولید میشود. برای خرید آن باید به میزان وات مورد نیاز ساختمان دقت داشته باشید. برای مثال یک ژنراتور 20 کیلو واتی قادر است 20 هزار وات برق تولید کند.
- سیستم UPS با پروپان یا گاز طبیعی کار میکند. بنابراین برای تأمین سوخت آن باید به محل قرار گرفتن ساختمان و توانایی خود برای تأمین نوع سوخت دقت داشته باشید.
- ژنراتورهای اضطراری دیزلی هم نوع دیگری از این محصولات هستند که نسبت به نوع گازی دوام بیشتری دارند. برای ساختمانهای بزرگ میتوانید از نوع دیزلی استفاده کنید.
در آخر
در این مطلب به معرفی و مشخص کردن معیارهای تعیین قیمت ژنراتور برق اضطراری پرداختیم. همچنین نکاتی را هم برای خرید دستگاه یو پی اس گفتیم. امیدواریم این مطلب توانسته باشد به سوالات شما پاسخ دهد. منتظر دریافت نظرات و دیدگاههای شما هستیم.
شما هم میتوانید در مورد این کالاها نظر بدهید
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید